28 Μαρτίου 2024 / 6:39 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 6:39 μμ

Τι αναφέρει το πόρισμα του ιατροδικαστή για τη δολοφονία 32χρονης στο Νεκροταφείο

από fimotro

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας για τη δολοφονία της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη, της κοπέλας που βρέθηκε νεκρή το απόγευμα της Τετάρτης στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Δεκατέσσερα χτυπήματα από μαχαίρι φέρει σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή το σώμα της 32χρονης. Σύμφωνα με πληροφορίες τα βαθιά τραύματα είναι από τέσσερις μαχαιριές και τα υπόλοιπα είναι επιφανειακά.

Οι μαχαιριές αυτές δείχνουν σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το μένος του δράστη για την άτυχη γυναίκα.

«Εως αυτή την ώρα, τουλάχιστον, δεν υπάρχει η παραμικρή ένδειξη ότι η δολοφονία της 32χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε στο Β΄ Νεκτροταφείο, σχετίζεται με το γεγονός ότι ήταν ελεγκτής στο ΣΔΟΕ». Αυτό αναφέρουν πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, σχετικά με την υπόθεση της ανθρωποκτονίας στα Άνω Πατήσια.

«Ολα τα άλλα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά αυτή τη στιγμή, ως προς τα αίτια της ανθρωποκτονίας» πρόσθεσαν οι ίδιες αστυνομικές πηγές, ενώ οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για τη διαλεύκανση της υπόθεσης είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Η 32χρονη έχει δεχθεί τρεις ή τέσσερις μαχαιριές, ενώ το πόρισμα του ιατροδικαστή, που αναμένεται σήμερα, πρόκειται να «ρίξει φως» στην υπόθεση.

Όπως φαίνεται, η γυναίκα, μετά τις μαχαιριές που δέχθηκε, σύρθηκε για λίγα μέτρα στην προσπάθειά της να ξεφύγει από τον δράστη, αλλά την πρόλαβε και την μαχαίρωσε πάλι.

Η άτυχη κοπέλα είχε δεχθεί χτυπήματα από μαχαίρι στο θώρακα και το κεφάλι, την ώρα που βρισκόταν πάνω από το μνήμα προσώπου από το στενό της περιβάλλον που έφυγε από τη ζωή πριν λίγο καιρό.

Μάλιστα, στο συγκεκριμένο σημείο το θύμα πήγαινε συχνά, κάτι που αναμένεται να εξετάσουν οι αστυνομικοί «ξετυλίγοντας» το κουβάρι της υπόθεσης. Μέχρι στιγμής, οι αστυνομικοί εξετάζουν την πιθανότητα να πρόκειται για απόπειρα ληστείας, καθώς τα προσωπικά της αντικείμενα είχαν κλαπεί, ενώ δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο της δολοφονίας για προσωπικές διαφορές ή λόγω της ιδιότητας του θύματος, που εργαζόταν στο τμήμα ελέγχου της Α’ ΔΟΥ Πειραιά.

Το πρωί της Πέμπτης, ο πατέρας της άτυχης κοπέλας ανέφερε πως η κόρη του πήγαινε συχνά στο νεκροταφείο και ζήτησε από το ΣΔΟΕ να ανακοινώσει τις υποθέσεις που χειριζόταν, εκτιμώντας ότι το κίνητρο της δολοφονίας προέρχεται εκεί και λέγοντας πως έχει υποψίες ότι πρόκειται για «συμβόλαιο θανάτου».

«Ορκίζομαι στον τάφο του παιδιού μου και στη μνήμη του ότι θα τον σκοτώσω και μέσα στη φυλακή θα μπω να τον σκοτώσω» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στα ΜΜΕ έξω από το Β’ Νεκροταφείο ο πατέρας της 32χρονης, ενώ πρόσθεσε πως ακόμη και αν πρόκειται για έναν απλό εγκληματία και πάλι «η ευθύνη ανήκει στο κράτος καθώς δεν παρέχει την απαραίτητη ασφάλεια στους πολίτες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα