25 Απριλίου 2024
25 Απριλίου 2024

Τι άλλο θα διαβάσουμε – Η Ακρόπολη σώθηκε χάρη στους… Αλβανούς, λέει ο πρωθυπουργός τους!

από fimotro

Με πρωτοφανή προσβλητικό για την Ελλάδα τρόπο, ως γνήσιος εκφραστής του ανθελληνικού εθνικισμού που φουντώνει τα τελευταία χρόνια στα Τίρανα, αντέδρασε ο Αλβανός Πρωθυπουργός Έντι Ράμα στην δήλωση του ελληνικού ΥΠΕΞ για την υφαρπαγή των ελληνικών περιουσιών στην Χειμάρρα.

Ο Έντι Ράμα όχι μόνο με ειρωνικό και προσβλητικό τρόπο δηλώνει ότι η Ακρόπολη διασώθηκε από έναν Αλβανό, αλλά εγείρει και ένα ακόμη θέμα: ότι η Αθήνα κατοικείτο από αλβανόφωνους, θέλοντας έτσι να στηρίξει την ακραία θεωρία του αλβανικού εθνικισμού και μεγαλοϊδεατισμού ότι κάθε …Αρβανίτης είναι μέλος αλβανικής μειονότητας!

Ο Αλβανός Πρωθυπουργός δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο Facebook, μια γκραβούρα που απεικονίζει την Αθήνα του 1670, υποστηρίζοντας ότι η Ακρόπολη στέκεται ακόμη όρθια χάρη στον Αλβανό Αρχιεπίσκοπο της Αθήνας, Γεώργιο Δούσμανη, ο οποίος ζήτησε από τους βενετσιάνους να μην βομβαρδίσουν την Αθήνα.

Τι άλλο θα διαβάσουμε από τους ανιστόρητους γείτονες που έχουμε;

11

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα