19 Απριλίου 2024 / 4:15 μμ
19 Απριλίου 2024 / 4:15 μμ

Την «Επαναστατική Αυτοάμυνα» βλέπει η ΕΛΑΣ πίσω από την επίθεση

από fimotro

Την οργάνωση «Επαναστατική Αυτοάμυνα» βλέπουν οι αστυνομικοί να κρύβεται πιθανότατα πίσω από την επίθεση με καλάσνικοφ σε κλούβα των ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη.
Η πρώτη επίθεση που είχε κάνει η οργάνωση ήταν στις 25 Μαΐου του 2014 πάλι στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.
Βέβαια οι αστυνομικοί δεν μπορούν να αποκλείσουν πίσω από την επίθεση να κρύβονται ασύλληπτα μέλη του επιχειρησιακού πυρήνα του «Επαναστατικού Αγώνα» ή της «Ομάδας Λαϊκών Αγωνιστών».
Και οι δυο αυτές οργανώσεις που τις συνδέουν με την Πόλα Ρούπα και τον Νίκο Μαζιώτη έχουν πραγματοποιήσει επιθέσεις με καλάσνικοφ εναντίον διμοιριών των ΜΑΤ.
Η ένοπλη επίθεση σημειώθηκε στις 6:20 το πρωί εναντίον της διμοιρίας των ΜΑΤ που φρουρεί τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην οδό Χ.Τρικούπη 50.
Άγνωστοι πυροβόλησαν εναντίον των αστυνομικών με αποτέλεσμα, πιθανότατα από θραύσμα να τραυματιστεί ένας από αυτούς στο πόδι.
Ο αστυνομικός βρίσκεται στα επείγοντα του 401 στρατιωτικού νοσοκομείου, όπου δέχεται τις περιποιήσεις των γιατρών, και σύμφωνα πάντα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, έχει τραύματα πιθανόν από θραύσματα, στην κοιλιακή χώρα και τον μηρό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα