20 Απριλίου 2024 / 6:15 μμ
20 Απριλίου 2024 / 6:15 μμ

Την αποφυλάκισή του ζητά, για τρίτη φορά, ο Άκης Τσοχατζόπουλος

από fimotro

Για τρίτη φορά, ο Άκης Τσοχατζόπουλος προσφεύγει στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο που κρίνει την υπόθεση των παράνομων αμοιβών από την προμήθεια των υποβρυχίων και των TORM1, ζητώντας την έξοδό του από τη φυλακή.
Ο καταδικασμένος πρωτοδίκως σε 20ετή κάθειρξη πρώην υπουργός υπέβαλε νέα αίτηση αποφυλάκισης στο πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων επικαλούμενος, για ακόμη μία φορά, προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει. Επιπλέον, ο κ. Τσοχατζόπουλος θέτει και πάλι ζήτημα ασφάλειάς του, τονίζοντας ότι η ζωή του διατρέχει κίνδυνο μέσα στη φυλακή.
Σημειώνεται, ότι και στις δύο προηγούμενες αιτήσεις του κ. Τσοχατζόπουλου το δικαστήριο έδωσε αρνητικές απαντήσεις, λαμβάνοντας υπόψη του αντίστοιχες απορριπτικές εισαγγελικές προτάσεις που βασίζονται στο σκεπτικό του ενδεχόμενου «διάπραξης νέων αδικημάτων νομιμοποίησης παράνομων εσόδων» από τον πρώην υπουργό.
Το αίτημα του κ. Τσοχατζόπουλου θα εξεταστεί από το δικαστήριο στις 16 Νοεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα