28 Μαρτίου 2024 / 4:29 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 4:29 μμ

Την ίδρυση του πρώτου ιδιωτικού Κέντρου Καρδιάς ανακοίνωσε ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ

από fimotro

Το πρώτο οργανωμένο Κέντρο Καρδιάς στην ιδιωτική υγεία στην Ελλάδα, για την ολοκληρωμένη αντιμετώπιση του συνόλου των παθήσεων της καρδιάς από την εμβρυική έως την ενήλικη ζωή, λειτουργεί στον Όμιλο ΥΓΕΙΑ, μέλος του Ομίλου MIG, όπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση του νοσοκομείου.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε σήμερα με θέμα «Το χθες, το σήμερα και το αύριο της καρδιάς στον Όμιλο ΥΓΕΙΑ» ο πρόεδρος του ομίλου, Αθανάσιος Παπανικολάου, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι το ΥΓΕΙΑ «είναι το πρώτο και μοναδικό ιδιωτικό νοσοκομείο στην Ελλάδα που έχει διαπιστευθεί σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ποιότητας Joint Commission International (JCI), την κορυφαία διαπίστευση στον κόσμο για την ποιότητα και ασφάλεια στις υπηρεσίες υγείας».
Από την πλευρά του, ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, Ανδρέας Καρταπάνης, ανέφερε ότι ο όμιλος «βρίσκεται στην αιχμή των εξελίξεων και στον τομέα της καρδιάς στην Ελλάδα, προσφέροντας ολοκληρωμένη αντιμετώπιση σε όλες τις παθήσεις της καρδιάς ανεξαρτήτως ηλικίας και εξειδικευμένη φροντίδα από το στάδιο της πρόληψης και της διάγνωσης, έως τη θεραπεία και την κλινική παρακολούθηση ασθενών με καρδιοπάθειες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα