25 Απριλίου 2024
25 Απριλίου 2024

Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα με τον πορτογάλο ομόλογό του

από fimotro

Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, επικοινώνησε πριν λίγη ώρα με τον Πορτογάλο ομόλογό του, Αντόνιο Κόστα. Του εξέφρασε τα συλλυπητήρια του για τα θύματα της φονικής πυρκαγιάς, καθώς και τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη του ελληνικού λαού προς τον δοκιμαζόμενο πορτογαλικό λαό σε αυτές τις δύσκολες ώρες.

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός τόνισε τέλος ότι η Ελλάδα θα προσφέρει κάθε αναγκαία βοήθεια για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς.

Η Βουλή των Ελλήνων συμπαραστέκεται στον πορτογαλικό λαό

Την αμέριστη συμπαράστασή του στις οικογένειες των θυμάτων και τον πορτογαλικό λαόεξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ο οποίος διαβίβασε τα συλλυπητήρια του ιδίου και των μελών του Ελληνικού Κοινοβουλίου στον Πρόεδρο της Συνέλευσης της Δημοκρατίας της Πορτογαλίας κ. Eduardo Ferro Rodrigues:

«Με θλίψη και ανησυχία παρακολουθώ τη φυσική και ανθρώπινη καταστροφή που έπληξε την Πορτογαλία, κατανοώντας πλήρως την κατάσταση, αφού και στην Ελλάδα έχουμε θρηνήσει ανθρώπινες ζωές από την πύρινη λαίλαπα. Θα ήθελα να σας εκφράσω, και μέσω υμών στα μέλη της Συνέλευσης και τους πολίτες της Πορτογαλίας, τα θερμά συλλυπητήρια της Βουλής των Ελλήνων για την τραγική απώλεια τόσων ανθρώπων, καθώς και την αμέριστη συμπαράσταση ολόκληρου του ελληνικού λαού στις οικογένειες των θυμάτων, στις αρχές της χώρας σας και στον φίλο πορτογαλικό λαό για τη δοκιμασία που περνάτε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα