19 Απριλίου 2024 / 1:36 μμ
19 Απριλίου 2024 / 1:36 μμ

Τηλεοπτικές άδειες: Η αποσφράγιση των έξι φακέλων πήρε αναβολή

από fimotro

Την ημερομηνία αποσφράγισης των έξι φακέλων υποψηφιότητας για τις τηλεοπτικές άδειες εθνικής εμβέλειας μετέθεσε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ).

Η διαδικασία που ήταν να γίνει αύριο Δευτέρα μετατέθηκε τελικά για τις 9 το πρωί της Τρίτης λόγω της απεργίας των μέσων μεταφοράς.

Πρόκειται για τη δεύτερη μετάθεση της διαδικασίας, που αρχικά επρόκειτο να γίνει την Παρασκευή και επαναπρογραμματίστηκε επίσης λόγω της απεργίας.

Όπως φαίνεται την Τρίτη τελικά θα ανοίξουν οι φάκελοι των υποψηφιοτήτων, με βάση τη χρονολογική σειρά που έχουν κατατεθεί. Παράλληλα, θα γίνει ένας σύντομος έλεγχος για να διαπιστωθεί εάν οι φάκελοι εμπεριέχουν τα απαραίτητα στοιχεία για να εγκριθεί η συμμετοχή.

Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί με ανακοινώσεις. Αμέσως μετά, ακολουθεί η φάση του ειδικού ελέγχου, που σύμφωνα με τις εκτιμήσεις θα διαρκέσει από 1,5 έως 3 μήνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα