29 Μαρτίου 2024 / 4:01 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 4:01 πμ

Τηλεοπτικές άδειες : δυο “σύντροφοι” μαλώνανε σε… ξένο αμπελώνα!

από fimotro

Γράφει ο Κ.Π.

([email protected])

Παραφράζοντας την παροιμία «δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχερώνα», ο τίτλος μας ταιριάζει απόλυτα στους δυο συντρόφους Νίκο Παππά και Λευτέρη Κρέτσο. Φαίνεται ότι και οι δυο δεν κατάλαβαν τίποτα περί ΕΣΡ και ότι όλες οι αρμοδιότητες για αδειοδοτήσεις και ΜΜΕ ανήκουν στην ανεξάρτητη αρχή.

Μιλώντας και οι δυο σε διαφορετικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς(Ν. Παππάς σε Real FM και Λ. Κρέτσος στον Παραπολιτικά FM) την ίδια μέρα, υποστήριξαν διαφορετικά πράγματα. Ασυνεννοησία μεταξύ τους; Βλακεία η άγνοια(;).

Υπάρχει και μια άλλη εκδοχή όπως λέει και ο λαός μας στη διάλυση που επικρατεί στη συγκυβέρνηση: Να μην γνωρίζει η αριστερά!!! Τι ποιεί η … «αριστερά» όχι η δεξιά!

Και οι δυο «σύντροφοι» υποστήριξαν διαφορετικές απόψεις σχετικά με τις αδειοδοτήσεις των καναλιών μετά το «φιάσκο» των πλειστηριασμών με υπερθεματιστές τους νέους καναλάρχες. Ο Νίκος Παππάς τσάρος της ψηφιακής πολιτικής και παντοδύναμος τόνισε ότι:

«Θα μιλήσει με τα μέλη του ΕΣΡ και με βάση το αποτέλεσμά αυτής της συζήτησης θα κινηθεί η κυβέρνηση, Δηλαδή αν καταστεί τεχνικά εφικτό η αδειοδότηση να προχωρήσει μέσα στο επόμενο λίγο χρονικό διάστημα, τότε δεν θα χρειαστεί η κυβέρνηση να προβεί σε μεταβατική νομοθετική ρύθμιση για να καλύψει το κενό, από τώρα μέχρι τη αδειοδότηση…» Αν αυτό δεν καθίσταται εφικτό για υποκειμενικούς και αντικειμενικούς λόγους, ο ομιλών δεν μπορεί να συνεχίσει να παρανομεί…»

Δηλαδή τι λέει ο τσάρος των ΜΜΕ με απλά λόγια; Εάν κύριοι του ΕΣΡ δεν προχωρήσετε σύντομα σε αδειοδότηση, εγώ θα δώσω προσωρινές άδειες και θα σας παρακάμψω. Έτσι βέβαια εκβιάζει τα μέλη για να προχωρήσουν σε αδειοδοτήσεις.

Μιλώντας τώρα την ίδια μέρα στον ραδιοφωνικό σταθμό “Παραπολιτικά” ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος, υπογράμμισε ότι: «Η κυβέρνηση δεν θα προχωρήσει σε προσωρινή αδειοδότηση με υπουργική απόφαση και θα αναμένει την οριστική αδειοδότηση με νέο διαγωνισμό που θα ξεκινήσει τον επόμενο χρόνο».

Τελικά ρε λεβέντες ποιος λέει την αλήθεια;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα