28 Μαρτίου 2024 / 4:44 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 4:44 μμ

Τζιτζικώστας: Η ΝΔ πρέπει να αλλάξει τακτική

από fimotro

Αλλαγή τακτικής της ΝΔ, υπογραμμίζοντας ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης για εποικοδομητική αντιπολίτευση, ζήτησε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7. Ο κ. Τζιτζικώστας, τόνισε επίσης ότι οι πολιτικές των περιφερειών που έχουν την ευθύνη για σχεδόν όλα τα ζητήματα καθημερινότητας των πολιτών, είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για τη χώρα.
Ειδικά στην Κεντρική Μακεδονία, ανέφερε στην ίδια συνέντευξη, είμαστε πρώτοι από όλες τις ελληνικές περιφέρειες στο νέο ΕΣΠΑ και μία από τις πέντε καλύτερες στην Ευρώπη, βάσει των αποτελεσμάτων μας. Ο κ. Τζιτζικώστας είπε ακόμη ότι στη συνεργασία περιφέρειας και κεντρικής διοίκησης υπάρχουν “καλά και κακά φεγγάρια”, που εν τέλει εξαρτώνται από τον εκάστοτε υπουργό.
Χαρακτήρισε καλύτερο στη συνεργασία το υπουργείο Ανάπτυξης, ειδικά στη διαχείριση του ΕΣΠΑ, ενώ εντόπισε προβλήματα στη συνεργασία με τα υπουργεία Υγείας και Παιδείας και ιδιαίτερα με την προηγούμενη διοίκηση του δεύτερου.
Τέλος, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κάλεσε τα αρμόδια υπουργεία, τα οποία έχουν πλέον την αρμοδιότητα, να ορίσουν ως αργία στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, τη Δευτέρα 5 Ιουνίου, ημέρα εορτασμού του Αγίου Πνεύματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα