28 Μαρτίου 2024 / 9:34 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 9:34 μμ

“Τελειώνει” του Κοουτίνιο στην Μπαρτσελόνα

από fimotro

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τη Λίβερπουλ για την απόκτηση του Φιλίπε Κοουτίνιο, με τους Καταλανούς να ελπίζουν πως η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί μέχρι την προσεχή Τρίτη (08/08).

H Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε μεταγραφικό… οργασμό. Οι διοικούντες την ομάδα κινούνται σε πολλαπλά μέτωπα προκειμένου να καλύψουν το κενό που άφησε ο Νεϊμάρ, ο οποίος αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Έτσι, παράλληλα με την υπόθεση του Ουσμάν Ντεμπελέ, οι “μπλαουγκράνα” βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τη Λίβερπουλ για την απόκτηση του Φιλίπε Κοουτίνιο. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έμεινε εκτός αποστολής απ’ το φιλικό των “κόκκινων” με την Μπιλμπάο λόγω προβλήματος τραυματισμού. Ωστόσο, όπως αναφέρουν τόσο τα ισπανικά όσο και τα βρετανικά ΜΜΕ, ο αποκλεισμός απ’ την αποστολή είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την υπόθεση της μεταγραφής του.

Σύμφωνα με τη “Mundo Deportivo”, οι Καταλανοί προσέφεραν αρχικά 80.000.000 ευρώ (τα 10.000.000 εξ αυτών με τη μορφή μπόνους επίτευξης στόχων) στην αγγλική ομάδα, η οποία απέρριψε την πρόταση με συνοπτικές διαδικασίες. Παρ’ όλα αυτά, επανήλθαν με νέα βελτιωμένη πρόταση που αγγίζει τα 95.000.000 ευρώ κι όπως όλα δείχνουν η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών είναι θέμα χρόνου.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ της καταλανικής εφημερίδας αναφέρει πως οι άνθρωποι της “Μπάρτσα” ελπίζουν μέχρι την προσεχή Τρίτη (08/08) να έχουν ολοκληρώσει το deal προκειμένου ο Κοουτίνιο να ενσωματωθεί άμεσα στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Καθοριστικό ρόλο στην ομαλή πορεία των διαπραγματεύσεων μεταξύ των δύο ομάδων έχει παίξει ο μάνατζερ του Κοουτίνιο, Τζουλιάνο Μπερτολούτσι, ο οποίος βρίσκεται όλο αυτό το διάστημα στο Λονδινό και έχει συνεχείς επαφές τόσο με τους διοικούντες τη Λίβερπουλ όσο και με τους αντίστοιχους της Μπαρτσελόνα. Σε ό,τι αφορά στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου, ο Κοουτίνιο αναμένεται να υπογράψει για πέντε χρόνια, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα