28 Μαρτίου 2024 / 2:54 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 2:54 μμ

Τα νέα… κόλπα του Χάσι στο Ρέντη

από fimotro

Ο Μπέσνικ Χάσι ενημέρωσε τους παίκτες του ότι πριν από κάθε προπόνηση, θα μαζεύονται δύο ώρες νωρίτερα στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη για να γευματίζουν όλοι μαζί, κάτι που δεν συνέβαινε με τους προηγούμενους προπονητές.

Κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία για το πώς θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές να έρθουν πιο κοντά. Ο Ζαρντίμ ήταν της άποψης ότι θα έπρεπε να διανυκτερεύουν στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη οι παίκτες ακόμα και δύο μέρες πριν από τους αγώνες.

Ο Μίτσελ ήταν πιο… large τύπος. Ο Βαλβέρδε επίσης. Ο Βίτορ Περέιρα από την πλευρά του δεν ήταν λάτρης του “να είμαστε συνέχεια όλοι μαζί, γιατί ο ένας θα βαρεθεί τον άλλον και στο τέλος θα τσακωθούμε”. Αυτό είναι κάτι που το είχε πει σε ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές του τις πρώτες μέρες της παρουσίας του στο λιμάνι.

Ο Μπέσνικ Χάσι από την πλευρά του έχει βάλει στόχο οι παίκτες να είναι μία οικογένεια με το “καλημέρα”. Αν του έλεγαν του Κοσοβάρου τεχνικού ότι οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές στον ελεύθερό τους χρόνο πάνε μαζί για καφέ ή για φαγητό, θα ήταν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου.

Ο Χάσι λοιπόν είχε ενημερώσει τους παίκτες του πριν φύγουν από το Ζέεφελντ, ότι το ραντεβού της Παρασκευής (30/6) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη θα ήταν δύο με δυόμισι ώρες πριν από την ώρα έναρξης της προπόνησης.

Ο λόγος είχε να κάνει με ένα… γεύμα! Ο νέος τεχνικός των Πειραιωτών προσπαθεί να περάσει κάποια νέα πράγματα στην ομάδα. Θέλει πριν από τις προπονήσεις στο Ρέντη, όλη η ομάδα να τρώει μαζί (δεν θα τρώνε βαριά φυσικά), στη συνέχεια να αράζουν στο σαλόνι του προπονητικού κέντρου ή να πηγαίνουν στους ξενώνες και μετά να βγαίνουν για προπόνηση.

Από την Παρασκευή (30/6) ξεκίνησε αυτή η ιστορία και θα την συνεχίσει μέχρι να δει ότι η ομάδα είναι “ένα”. Άλλωστε, τους είχε ενημερώσει στο Ζέεφελντ.

“Σας το λέω για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Όχι μόνο εδώ, αλλά γενικά, θέλω να τρώμε όλοι μαζί μία συγκεκριμένη ώρα, να είμαστε μία οικογένεια”, τους είχε πει χαρακτηριστικά. Προφανώς κάποιοι εξ αυτών δεν είχαν πάρει χαμπάρι ότι ο Χάσι δεν εννοούσε μόνο το Ζέεφελντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα