24 Απριλίου 2024 / 2:29 πμ
24 Απριλίου 2024 / 2:29 πμ

Τα “βρόντηξε” η Θ. Δραγώνα από Κοσμήτορας καταγγέλλοντας τη Σύγκλητο του ΕΚΠΑ

από fimotro

Τα “βρόντηξε” από  Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών της Αγωγής του ΕΚΠΑ η Θάλεια Δραγώνα καταγγέλλοντας “μη τήρηση  των διαδικασιών ακαδημαϊκού διαλόγου στο πλαίσιο του ανωτάτου θεσμικού οργάνου του Πανεπιστημίου” και μάλιστα “με αφορμή το εξαιρετικά σοβαρό ζήτημα της αναδιάρθρωση της δομής του Πανεπιστημίου και της εκπαίδευσης των εκπαιδευτικών”.

“Δεν μπορώ να συνεχίσω να υπηρετώ το Πανεπιστήμιο από αυτή τη θέση μετά τον τρόπο λήψης αποφάσεων  κατά τη συνεδρίαση της Συγκλήτου κατά τη συνεδρίαση   της 28ης Φεβρουαρίου”,γράφει στην επιστολή παραίτησης η Θάλεια Δραγώνα.

Το esos επικοινώνησε με τον Πρύτανη του ΕΚΠΑ Θ. Δημόπουλο , ο οποίος δεν θέλησε νά κάνει κάποιο σχόλιο.

Στο esos μίλησε η Θάλεια Δραγώνα. Πατήστε στο βελάκι για να ακούσετε τι μας είπε:

Ανακοίνωση Γενικής Συνέλευσης της Σχολής Επιστημών της Αγωγής του ΕΚΠΑ

Στην έκτακτη Γενική Συνέλευση της Σχολής Επιστημών της Αγωγής του ΕΚΠΑ στις 12-3-2018, η Κοσμήτωρ ενημέρωσε το σώμα σχετικά με τις εξελίξεις που αφορούν τη Συνεδρία της Συγκλήτου της 28ης Φεβρουαρίου 2018, η οποία είχε ως πρώτο θέμα την αναδιάταξη Τμημάτων του Πανεπιστημίου και την ίδρυση νέων Τμημάτων στη Φιλοσοφική Σχολή.

Η Κοσμήτωρ ενημέρωσε το σώμα για την πρόθεσή της να παραιτηθεί λόγω της μη τήρησης των διαδικασιών ακαδημαϊκού διαλόγου στο πλαίσιο του ανωτάτου θεσμικού οργάνου του Πανεπιστημίου και μάλιστα με αφορμή το εξαιρετικά σοβαρό ζήτημα της αναδιάρθρωση της δομής του Πανεπιστημίου και της εκπαίδευσης των εκπαιδευτικών.

Η Γενική Συνέλευση της Σχολής Επιστημών της Αγωγής του ΕΚΠΑ συμμερίζεται απόλυτα την απόφαση της Κοσμήτορος να παραιτηθεί και εκφράζει τη βαθιά ανησυχία της για τις διαδικασίες λήψης ακαδημαϊκών αποφάσεων στο ΕΚΠΑ.

Πηγή: εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα