18 Απριλίου 2024 / 9:26 πμ
18 Απριλίου 2024 / 9:26 πμ

Τα βλέμματα στρέφονται στο Μουρίνιο

από fimotro

Αρκετά περιορισμένο το ενδιαφέρον την Πέμπτη στα αθλητικα/στοιχηματικά δρώμενα. Το μοναδικό αξιόλογο ματς γίνεται για τα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, όπου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Ζοζέ Μουρίνιο παίζει με τη Θέλτα. Φαβορί υπάρχει, όμως αν μας έχει διδάξει κάτι το Γιουρόπα Λιγκ είναι πως σίγουρα πρόκεται για την “διοργάνωση των εκπλήξεων”.

Δες όλες τις εξελίξεις για το νόμιμο στοίχημα online στην Ελλάδα!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Ζοζέ Μουρίνιο λοιπόν, ταξιδεύει στην Ισπανία για να παίξει στο “Μπαλαΐδος” με τη Θέλτα το βράδυ της Πέμπτης (22:05). Ταξιδεύει σε μια πολύ “ύπουλη” έδρα, όπου η Μπαρτσελόνα τρώει “τεσσάρες” εδώ και δυο χρόνια και που η “δίψα” για ευρωπαϊκή (κι όχι μόνο) καταξίωση είναι μεγάλη. Ο Εμανουέλ Μπερίσο θέλει να ανεβάσει τις “μετοχές” του στο ποδοσφαιρικό “χρηματιστήριο” και απέναντι στην πολυδιαφημισμένη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί σίγουρα να το πετύχει. Ο Μουρίνιο την τελευταία φορά που έπαιξε στο Γιουρόπα Λιγκ, το κατέκτησε (με την Πόρτο το 2003 όταν λεγόταν ακόμα Κύπελλο Ουέφα) και σίγουρα θέλει να “διπλώσει” το καλό. Το ζήτημα είναι πως θα “μακιγιάρει” την ομάδα για να καλύψει το κενό του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, αφού ο Σουηδός είναι ο αρχισκόρερ της ομάδας φέτος (5 γκολ στην διοργάνωση).

Κατά τ’ άλλα, έχουμε λίγο μπασκετάκι πάλι με τον αγώνα Ρέθυμνο – ΑΕΚ στις 17:00 για τα play-off της Basket League. Οι “κιτρινόμαυροι” προηγούνται με 1-0 στη σειρά και είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση. Επιπλέον για τους “ξενύχτηδες” συνεχίζουν τα μεγάλα ματς στο ΝΒΑ με τα παιχνίδια Ουίζαρντς – Σέλτικς (2-0 οι Σέλτικς με ματσάρες ως τώρα) και Γουόριορς – Τζαζ (1-0 το Γκόλντεν Στέιτ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα