28 Μαρτίου 2024 / 8:12 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 8:12 μμ

Τα βλέμματα σε Πριμέρα και Καμπιονάτο

από fimotro

Χθες το ενδιαφέρον ήταν σε Αγγλία, Γαλλία και Γερμανία. Σήμερα παίρνουν σειρά το ισπανικό και το ιταλικό πρωτάθλημα, καθώς διεξάγονται παιχνίδια με πολύ μεγάλη βαθμολογική σημασία.

Δες ποιές είναι οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα.

Στο Καμπιονάτο η αναμέτρηση της αγωνιστικής είναι το Γιουβέντους – Ίντερ. Οι “μπιανκονέρι” είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον τίτλο, ωστόσο η Ίντερ προέρχεται από ένα σερί 5 νικών στο πρωτάθλημα κι έχει βρει τον δρόμο της με τον Πιόλι στο τιμόνι. Μίλαν – Σαμπντόρια και Ουντινέζε – Κιέβο έχουν επίσης στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Στην Πριμέρα η Θέλτα περιμένει ξανά τη Ρεάλ. Η ομάδα του Βίγκο πλήγωσε τη “βασίλισσα” με τον αποκλεισμό της στο κύπελλο πριν λίγες ημέρες και ο Ζιντάν δεν θέλει να την ξαναπατήσει, ειδικά τώρα που οι αντίπαλοί της στη βαθμολογία έχουν φτάσει σε απόσταση αναπνοής. Το Σεβίλλη – Βιγιαρεάλ νωρίς το μεσημέρι είναι ματς τετράδας.

Για την Σούπερ Λίγκα Ολυμπιακός και ΑΕΚ έχουν θεωρητικά εύκολα παιχνίδια εντός έδρας, όχι όμως και ο ΠΑΟΚ. Οι “ερυθρόλευκοι” υποδέχονται τον τελευταίο και καταϊδρωμένο Ηρακλή με τον Μπέντο να χρησιμοποιεί αρκετούς παίχτες από την ομάδα νέων το τελευταίο διάστημα. Η Ένωση μετά την 6άρα στον Λεβαδειακό φιλοξενεί τη Βέροια, που καίγεται για βαθμούς, στο ΟΑΚΑ. Ο δικέφαλος του βορρά περιμένει τον Αστέρα ο οποίος δεν πρόκειται να είναι εύκολο θύμα. Τέλος, το Πανιώνιος – Ξάνθη παραδόξως είναι ματς ανάμεσα στον 3ο και τον 4ο της βαθμολογίας.

Στο πρόγραμμα της Πρέμιερ Λιγκ φιγουράρουν οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ. Η Σίτι φιλοξενεί τη Σουόνσι που με σερί δύο νικών κατάφερε να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ η Γιουνάιτεντ καλείται να περάσει από την έδρα της Λέστερ η οποία βρίσκεται πολύ κοντά στην επικίνδυνη ζώνη.

Στη Γαλλία και τη Γερμανία λείπει το μεγάλο ντέρμπι, ωστόσο θα σίγουρα θα βγάλουμε σημεία έπειτα από μελέτη. Τόσο τα Σεντ Ετιέν – Λυών, Ναντ – Νανσί για το Σαμπιονά όσο και τα Άιντραχτ – Ντάρμσταντ, Άουγκσμπουργκ – Βέρντερ για την Μπουντεσλίγκα ενδέχεται να κρύβουν εκλήξεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα