28 Μαρτίου 2024 / 3:53 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 3:53 μμ

Τα ανατριχιαστικά σενάρια που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ για τη μητέρα του βρέφους που βρέθηκε στα σκουπίδια

από fimotro

Οι άνδρες της αστυνομίας εξετάζουν όλα τα σενάρια για την ταυτότητα της μητέρας του άτυχου βρέφους που βρέθηκε δολοφονημένο και πεταμένο σε κάδο απορριμμάτων στην Πετρούπολη.

Τα στοιχεία που φέρεται να έχουν στα χέρια τους, τους οδηγούν τόσο στην Πετρούπολη όσο και στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνδρες της αστυνομίας εξετάζουν συγκεκριμένα ενδεχόμενα, ένα από τα οποία μάλιστα θεωρούν πως είναι και το πιο πιθανό.

Αυτό που εξετάζουν είναι η μητέρα του βρέφους να είναι ανήλικη η οποία είχε ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη και το πιθανότερο είναι ο πατέρας να είναι στενό συγγενικό της πρόσωπο, το οποίο σκότωσε το λίγων ωρών βρέφος για να μην αποκαλυφτεί η αποτρόπαια πράξη του.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί φοβούνται πως ίσως και η μητέρα του άτυχου βρέφους να αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, καθώς όλα δείχνουν ότι γέννησε σε κάποιον ιδιωτικό χώρο και όχι σε ιατρείο ή κλινική, ενδεχομένως επειδή της απαγορεύεται να ζητήσει ιατρική βοήθεια για να μην γίνει γνωστή η ταυτότητα των ενόχων του ανατριχιαστικού εγκλήματος.

Καταλήγουν σε αυτό το συμπέρασμα έπειτα από τις ενδελεχείς έρευνες που διενέργησαν σε δημόσια νοσοκομεία, ιδιωτικές κλινικές, μαιευτήρια και ιδιωτικά γυναικολογικά ιατρεία και δεν εντόπισαν κάποια γυναίκα που να αντιμετώπισε προβλήματα κατά τη διάρκεια της γέννας και να χρειάστηκε βοήθεια από γιατρό.

Οι αστυνομικοί δεν μπορούν να αποκλείσουν και το σενάριο η γυναίκα που έφερε στον κόσμο το άτυχο βρέφος να είναι άτομο με νοητική υστέρηση.

Και σε αυτή την περίπτωση, πιθανόν η γέννηση του μωρού να είναι αποτέλεσμα κακοποίησης που υπέστη από κάποιο στενό συγγενικό της πρόσωπο.

ΠΗΓΗ: Espresso

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα