18 Απριλίου 2024 / 7:43 μμ
18 Απριλίου 2024 / 7:43 μμ

Ταυτοποιήθηκε ο οπαδός με το μαχαίρι στα επεισόδια του τελικού Κυπέλλου

από fimotro

Eξελίξεις σχετικά με το θέμα των επεισοδίων στον Βόλο πριν τον τελικό του Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες της αστυνομίας αποδίδουν, έχοντας φτάσει στο σημείο των ταυτοποιήσεων.

Μέχρι τώρα έχουν «αναγνωριστεί» 15 οπαδοί που συμμετείχαν στα επεισόδια, με τον έναν από αυτούς να είναι και εκείνος που έφερε επάνω του μαχαίρι. Πρόκειται για οπαδό της ΑΕΚ ο οποίος μένει στην Αθήνα, και είναι άνεργος 25 ετών.

Την ίδια στιγμή οι έρευνες συνεχίζονται και σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να αυξηθεί ο αριθμός των ατόμων που θα ταυτοποιηθούν για τη συμμετοχή τους στα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό.

Μεγάλο βάρος έχει πέσει στο να βρεθεί και το δεύτερο άτομο το οποίο κτυπούσε αντιπάλους οπαδούς με μαχαίρι και φορούσε full-face.

Την ίδια στιγμή οι Αρχές συλλέγουν στοιχεία σχετικά με τη συμμετοχή οπαδών της Παρτιζάν στα επεισόδια. Ήδη υπάρχουν μάρτυρες που έχουν καταθέσει στις Αρχές.

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται και άλλες εξελίξεις καθώς η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες από το οπτικοακουστικό υλικό που έχει στην κατοχή της. Αντίγραφα του υλικού αυτού βρίσκονται στα χέρια των αρμόδιων υπηρεσιών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, οι οποίες έχουν ήδη ταυτοποιήσει εννέα και πέντε άτομα, αντίστοιχα, που συμμετείχαν στα επεισόδια.

Σύντομα ενδέχεται να υπάρξουν και συλλήψεις των ατόμων που έχουν “αναγνωριστεί”, τα οποία ενδέχεται να προφυλακισθούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα