19 Απριλίου 2024 / 9:04 πμ
19 Απριλίου 2024 / 9:04 πμ

Ταυτοποιήθηκαν τρεις για την επίθεση στο «Έθνος»

από fimotro

Στην ταυτοποίηση τριών εκ των δραστών της επίθεσης που σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Κυριακής στα γραφεία της εφημερίδας «Έθνος» και της 24Media, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές. Πριν από την έναρξη του ντέρμπι, Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, ομάδα χούλιγκανς που επέβαιναν σε 30 – 40 μηχανάκια, αποσχίστηκαν από την πορεία με μοτοσυκλέτες και προκάλεσαν φθορές στην πρόσοψη του κτιρίου καθώς έσπασαν τις τζαμαρίες με πέτρες και έριξαν μπογιές.

Μάλιστα, χτύπησαν και δυο δημοσιογράφους που βρίσκονταν εκείνη την ώρα έξω από τα γραφεία ενώ σημειώθηκαν φθορές και σε αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα έξω από το κτίριο.

Καθ΄όλη την διάρκεια των ημερών, η αστυνομία συγκέντρωσε και επεξεργάστηκε υλικό από τα γραφεία του «Έθνους», αλλά και από κάμερες κατά μήκος της λεωφόρου Συγγρού. Βάσει των πληροφοριών που συνέλεξαν, προχώρησαν στην ταυτοποίηση τριών εκ των δραστών που πρωταγωνίστησαν στα αίσχη ενώ δεν αποκλείεται ο αριθμός να αυξηθεί, με την έρευνα να είναι για την ώρα σε πλήρη εξέλιξη.

Οι τρεις δράστες, ταυτοποιήθηκαν, έγινε δικογραφία και θα περάσουν από τακτική δικάσιμο, αφού περέλθει το αυτόφωρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα