29 Μαρτίου 2024 / 3:37 μμ
29 Μαρτίου 2024 / 3:37 μμ

Ταξίδι στην Στοκχόλμη για δυο!

από fimotro

Πέμπη με Γιουρόπα Λιγκ! Οι δυο επαναληπτικοί ημιτελικοί του Γιουρόπα Λιγκ, μπαίνουν σήμερα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Θέλτα και Λυών – Άγιαξ. Άγγλοι και Ολλανδοί είναι τα φαβορί. Όμως ποιο θα είναι το ζευγάρι που θα κερδίσει ένα ταξίδι για δυο στην Στοκχόλμη; Και μπασκετάκι έχει η μέρα με το δεύτερο ζευγάρι των ημιτελικών μεταξύ του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ.

Για δες Δωρεάν Προγνωστικά Ποδοσφαίρου!

Ήρθε η σειρά του Γιουρόπα Λιγκ λοιπόν, να μας βγάλει το ζευγάρι του τελικού. Θυμίζουμε πως οι δυο φιναλίστ θα αναμετρηθούν στην Στοκχόλμη το βράδυ της 24ης Μαΐου. Δυο παιχνίδια σήμερα και τα δυο την ίδια ώρα (22:05). Από τη μια το πιο “ανοιχτό” ζευγάρι. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Θέλτα. Καλύτερη στο πρώτο ματς η ομάδα του Μουρίνιο, προβάδισμα με 0-1. Σίγουρα τα πάντα παίζονται, αφού με 1 γκολ η ομάδα του Μπερίσο “μπαίνει” στο παιχνίδι. Το Γιουρόπα Λιγκ όμως είναι η τελευταία ευκαιρία, η “καβάτζα” όπως λέμε, του Πορτογάλου να προκαλέσει αίσθηση την πρώτη σεζόν στην ομάδα. Δε θα την αφήσει να πάει χαμένη.

Το άλλο ζευγάρι της ημέρας είναι το Λυών – Άγιαξ. Στο πρώτο ματς είδαμε έναν Άγιαξ να κάνει ότι θέλει στο γήπεδο. Πραγματικά ότι θέλει. Και εφτά γκολ να έβαζε στους Γάλλους, “ΟΚ” θα λέγαμε. Τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η Λυών θα έχει τον αρχισκόρερ της (Λακαζέτ), ενώ ο πρόεδρος Ολάς θα “πάρει κεφάλια” αν δεν δει την ομάδα στον τελικό. Είναι και η απειρία των παικτών του Άγιαξ που “γεννά” σε όλους μας το μεγάλο ερώτημα: “Μωρέ λες;”.

Τέλος, νωρίτερα από τα δυο ποδοσφαιρικά ματς, έχουμε μπάσκετ. Παναθηναϊκός – ΑΕΚ παίζουν στο ΟΑΚΑ για τα ημιτελικά της Basket League. Είναι μεγάλη η “μπασκετική” διαφορά των δυο ομάδων, όμως ο Παναθηναϊκός θα δώσει το πρώτο του ματς μετά το “φιάσκο” της Κωνσταντινούπολης και τη θρυλική πλέον επιστροφή του με το πούλμαν. Θα δούμε πολλά στο παρκέ και θα απαντηθούν απορίες. Αγωνιστικές και μη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα