29 Μαρτίου 2024 / 4:12 μμ
29 Μαρτίου 2024 / 4:12 μμ

Ταλαντούχους νέους αναζητά η Wind Ελλάς

από fimotro

Δέκα νέους που θα ξεχωρίσουν για το ταλέντο, την προσωπικότητα, τη δημιουργικότητα και το πάθος τους αναζητά να εντάξει μόνιμα στο δυναμικό της η Wind Ελλάς μέσα από την πρωτοβουλία WIND Young Talents – Graduate Trainee Program. Η κατάθεση αιτήσεων ενδιαφέροντος είναι ανοιχτή έως και τις 7 Μαΐου 2017 στο www.windyoungtalents.gr
Αυτή είναι η 2η φορά που η Wind «τρέχει» το WIND Young Talents ? Graduate Trainee Program, ένα από τα ελάχιστα αντίστοιχα προγράμματα επαγγελματικής σταδιοδρομίας για νέους στη χώρα που προσλαμβάνει διψήφιο αριθμό αιτούντων με σχέση εργασίας αορίστου χρόνου.
Ο πρώτος κύκλος του προγράμματος ξεκίνησε στα τέλη του 2015 προσελκύοντας περισσότερους από 1200 υποψηφίους και ολοκληρώθηκε επιτυχώς στις αρχές του έτους με την τοποθέτηση των δέκα Young Talents στις οριστικές θέσεις ευθύνης τους. Το πρόγραμμα καλεί νέους απόφοιτους μεταπτυχιακού μέχρι 28 ετών, με ελάχιστη ή καθόλου προηγούμενη επαγγελματική εμπειρία, που φιλοδοξούν να ξεκινήσουν μια επιτυχημένη καριέρα στη χώρα τους σε έναν από τους σημαντικότερους εργοδότες και μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα, όπως είναι η Wind.
Σημειώνεται πως το πρόγραμμα διαρκεί 18 μήνες, με τους νέους που έχουν επιλεγεί να περνούν από διάφορα τμήματα της εταιρείας προτού καταλήξουν στη διεύθυνση εκείνη που μπορεί να αξιοποιήσει περισσότερο το ταλέντο τους. Για την πρώτη επιλογή των υποψηφίων χρησιμοποιείται η πλατφόρμα της Workable, ενώ στη διαδικασία χρησιμοποιείται, για πρώτη φορά, και το Serious Play, ένα online παιχνίδι στρατηγικής που έχει δημιουργήσει η ελληνική owiwi.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα