28 Μαρτίου 2024 / 9:37 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 9:37 μμ

Τίτλοι τέλους στη φάση των ομίλων

από fimotro

Σήμερα έχουμε τη διεξαγωγή της τελευταίας αγωνιστικής για τους 4 πρώτους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Στους 3 από αυτούς τα δύο πρώτα εισιτήρια έχουν ξεκαθαρίσει κι εκκρεμούν μετρημένες θέσεις, όμως στον 2ο θα γίνει μάχη μέχρι τελικής πτώσης ανάμεσα σε 3 ομάδες. Καταλαβαίνετε ότι τα προγνωστικά δεν είναι εύκολη υπόθεση στην προκειμένη περίπτωση, όμως θα δουλέψουμε με μεράκι για να φτάσουμε στο ταμείο.

Στον 1ο όμιλο Παρί και Άρσεναλ φτάσανε χέρι χέρι στις 2 πρώτες θέσεις έχοντας συγκεντρώσει από 11 βαθμούς, όμως η ισοπαλία με 2-2 στο Λονδίνο έδωσε το προβάδισμα στους Γάλλους σε περίπτωση ισοβαθμίας. Απόψε έχει Παρί – Λουντογκόρετς και Βασιλεία – Παρί. Σε περίπτωση που κάποια πάρει καλύτερο αποτέλεσμα θα είναι και πρώτη. Το ίδιο ισχύει και για τις άλλες δύο του ομίλου που συγκέντρωσαν από 2 βαθμούς. Στην ισοβαθμία έχουν το πάνω χέρι οι Βούλγαροι κι αν μείνει ως έχει η βαθμολογία, πηγαίνουν αυτοί στους 32 του Γιουρόπα.

Το 2ο γκρουπ είναι και το πιο αμφίρροπο από τα σημερινά. Εκτός κάθε διεκδίκησης είναι μόνο η Ντιναμό Κιέβου η οποία υποδέχεται την Μπεσίκτας. Αν οι Τούρκοι κερδίσουν στην Ουκρανία είναι σίγουρα στην επόμενη φάση ανεξαρτήτως του τί θα γίνει στο άλλο ματς, ενώ περνούν και με ισοπαλία μόνο αν χάσει η Νάπολι, καθώς έχουν πλεονέκτημα στην ισοβαθμία με τους Ιταλούς. Το Μπενφίκα – Νάπολι είναι το ματς της ημέρας. Οι δυο τους έχουν από 8 βαθμούς (+1 από τη Μπεσίκτας), αν όμως οι Τούρκοι κερδίσουν στο Κίεβο, μια από τις δυο τους θα μείνει σίγουρα εκτός. Το Χ κάνει στη Νάπολι, καθώς είχε κερδίσει τους Πορτογάλους στην Ιταλία, οπότε καταλαβαίνετε ότι έχει να γίνει χαμός στη Λισαβόνα.

Ο τρίτος όμιλος είναι και ο πιο αδιάφορος, καθώς τα πάντα έχουν κριθεί. Η Μπαρτσελόνα θα είναι πρώτη ό,τι και να γίνει στο ματς με τη Γκλάντμπαχ. Οι δε Γερμανοί έχουν πάρει το εσιτήριο για το Γιουρόπα και δεν μπορούν να διεκδικήσουν την 2η θέση, την οποία έχει εξασφαλίσει η Σίτι. Οι “πολίτες” υποδέχονται τη Σέλτικ που έμεινε τελευταία και καταϊδρωμένη στο γκρουπ.

Σχεδόν μια από τα ίδια και στον 4ο όμιλο με τη διαφορά ότι εδώ παίζεται η 3η θέση. Ματσάρα το Μπάγερν – Ατλέτικο αλλά η ήττα των Βαυαρών στη Ρωσία τους καταδίκασε στην 2η θέση, ενώ την 1η εξασφάλισαν οι “ροχιμπλάνκος”. Στο “Φιλιπς Στάντιον” το παιχνίδι έχει πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον, καθώς αν η PSV κερδίσει τη Ροστόφ, ισοβαθμεί μαζί της και θα έχει πλεονέκτημα πηγαίνοντας αυτή στους 32 του Γιουρόπα. Σε κάθε άλλη περίπτωση το εισιτήριο παίρνουν οι Ρώσοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα