29 Μαρτίου 2024 / 1:25 μμ
29 Μαρτίου 2024 / 1:25 μμ

Τέσσερις νεκροί στην Καλιφόρνια μετά από ομηρία ενόπλου σε κλινική βετεράνων

από fimotro

Τέσσερις άνθρωποι, τρεις γυναίκες και ο ένοπλος που τις κρατούσε υπό ομηρεία, βρέθηκαν νεκροί μέσα σε μια κλινική για βετεράνους στην Καλιφόρνια αργά το βράδυ της Παρασκευής, ανακοίνωσε η αστυνομία, εξέλιξη που σήμανε το τραγικό τέλος της ολοήμερης ομηρίας και της πολιορκίας στην εγκατάσταση αυτή για πρώην στελέχη των ένοπλων δυνάμεων — ηλικιωμένους, ανάπηρους ή ανθρώπους με ψυχικά προβλήματα εξαιτίας των εμπειριών τους.

Ένα μέλος της πολιτειακής Γερουσίας είχε δηλώσει νωρίτερα σε δημοσιογράφους πως ο ένοπλος νοσηλευόταν στην κλινική Pathway Home, που προσφέρει επίσης φροντίδα σε πρώην στρατιωτικούς με σύνδρομο μετατραυματικού στρες (PTSD), ενώ τα θύματα εργάζονταν για την κλινική.

Πυροβολισμοί σε κέντρο βετεράνων στην Καλιφόρνια – Κρατά ομήρους

Στο μεγαλύτερο κέντρο βετεράνων στην Καλιφόρνια εισέβαλε ένοπλος με αλεξίσφαιρο γιλέκο και αυτόματο όπλο και κρατάει μεγάλο αριθμό ομήρων. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον 30 ριπές.

Οι αμερικανικές αρχές έχουν αποκλείσει ολόκληρη την περιοχή περιμετρικά του κέντρου βετεράνων στο Yountville, ενώ η κατάσταση θεωρείται εξαιρετικά σοβαρή, καθώς στο συγκεκριμένο ίδρυμα στεγάζονται σχεδόν 1.000 Αμερικανοί βετεράνοι.

 

Η αστυνομία επιβεβαιώνει την κατάσταση συναγερμού, ωστόσο εκπρόσωπος απέφυγε να επιβεβαιώσει και τους πυροβολισμούς. Δυνάμεις της Πυροσβεστικής που βρίσκονται στο σημείο, δεν επιβεβαιώνουν αν οι πυροβολισμοί προέρχονταν εντός ή εκτός του κτιρίου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα