24 Απριλίου 2024 / 7:58 πμ
24 Απριλίου 2024 / 7:58 πμ

Τέσσερις ευρωπαϊκούς τίτλους διεκδικεί ο Ολυμπιακός!

από fimotro

Η φετινή χρονιά για την οικογένεια του Ολυμπιακού εξελίσσεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Σε τέσσερα διαφορετικά ομαδικά αθλήματα, οι «ερυθρόλευκοι» σημειώνουν τη μία επιτυχία μετά την άλλη. Όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Στο ποδόσφαιρο πήγε μέχρι τις 16 τοπ ομάδες του Europa League και αυτή τη στιγμή άλλες τέσσερις ομάδες του είναι μέσα στη διεκδίκηση 4 ευρωπαϊκών τίτλων!

Δεν… πέταξε στην Πόλη

Ο φετινός ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός, παρά τις όποιες ανορθογραφίες κατάφερε και πήγε μέχρι τους «16» του Europa League, όντας η μόνη ελληνική ομάδα που εκπροσώπησε το ποδόσφαιρό μας στα ευρωπαϊκά Κύπελλα.

Μετά το 1-1 με την Μπεσίκτας στο Φάληρο, στη «Vodafone Arena» στην Κωνσταντινούπολη δεν τα κατάφερε, με τον Λεάλι να είναι αρνητικός πρωταγωνιστής. Ετσι, μπήκε τελεία στο φετινό του κεφάλαιο έξω από τα σύνορα.

Με το βλέμμα στο Final-4. Και όχι μόνο…

Εκεί, λοιπόν, που ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός τερμάτισε την φετινή του πορεία στην Ευρώπη, το τμήμα του μπάσκετ έχει στόχο να ξεπεράσει τον σκόπελο των προκριματικών και να βρεθεί σε ακόμη ένα Final-4, διεκδικώντας την 4η κούπα στην ιστορία του.

Δεν σταματούν να… πνίγουν τους αντιπάλους

Μιλάμε για ένα τμήμα που κάθε χρόνο κάνει περήφανο όχι μόνο το ελληνικό πόλο αλλά τον ελληνικό αθλητισμό. Τα κορίτσια του πόλο του Ολυμπιακού πήραν την πρόκριση και φέτος στο Final-4, που θα γίνει στην Ρωσία στις 28-29/4. Αντίπαλός τους η Σαμπαντέλ, ενώ για να τα καταφέρουν έπρεπε να… βγάλουν από πάνω τους το «αγκάθι» της Πάντοβα. Τα κατάφεραν στα πέναλτι όπου και θριάμβευσαν με 11-10!

Μένει να δούμε αν θα έρθει φέτος ο 4ος Ευρωπαϊκός τίτλος (Euro League 2015, Super Cup Ευρώπης, 2014 Len Trophy) από τα κορίτσια, που έχουν μάθει να κολυμπούν σε… χρυσές πισίνες.

To Final Six δεν του φτάνει

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται ήδη στο Final Six για δεύτερη διαδοχική χρονιά κι θα διεκδικήσουν την απευθείας παρουσία του στον ημιτελικό της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί στη Βουδαπέστη, την επόμενη αγωνιστική κόντρα στη Ζόλνοκ.

Η πορεία των Πειραιωτών στον όμιλο ολοκληρώνεται στις 24 Απριλίου με το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Μπρέσια. Και μετά αρχίζει το… όνειρο για τον τίτλο. Ενας τίτλος που δεν ήρθε πέρυσι, μιας και στον τελικό ηττήθηκε από την Γιουγκ με 6-4.

Εχει ήδη πάρει το χρυσό!

Τα κορίτσια του γυναικείου τμήματος βόλεϊ έχουν ήδη γράψει ιστορία με τη συμμετοχή τους στον τελικό του CEV Challenge Cup. Η Γενισέι Κρασνογιάρσκ δεν ήταν αρκετή για να την σταματήσει και τώρα η Μπούρσα αποτελεί το τελευταίο σκαλοπάτι πριν ανέβει στην κορυφή. Τη Μεγάλη Τετάρτη θα γίνει το πρώτο ματς στο «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη και το Μ. Σάββατο στην Τουρκία θα φανεί αν θα σηκώσει την κούπα!

Πηγή: εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα