29 Μαρτίου 2024 / 9:20 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 9:20 πμ

Τέλος ο Λεμονής – Επιτέλους παίρνει κανονικό προπονητή ο Ολυμπιακός!

από fimotro

Συμπαθής άνθρωπος και άρρωστος γαύρος ο Λεμονής, για προπονητής όμως δεν έκανε για το επίπεδο του Ολυμπιακού. Το κατάλαβαν αυτό επιτέλους στην ερυθρόλευκη ΠΑΕ και όπως όλα δείχνουν αύριο θα ανακοινώσουν τον αντικαταστάτη του. Η αλήθεια είναι ότι ο Λεμονής δεν φταίει σε τίποτα. Η επιλογή του Χάσι ήταν καταστροφική και αυτό πλήρωσε ο Ολυμπιακός. Ωστόσο, ο προγραμματισμός για την επόμενη περίοδο είχε μεγαλύτερη σημασία και έτσι ο Τάκης Λεμονής έπρεπε να αντικατασταθεί. Οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας τους με τον Τάκη Λεμονή. Μάλιστα, στην σχετική ανακοίνωση αναφέρουν πως στον Έλληνα τεχνικό έχει γίνει πρόταση να παραμείνει στον σύλλογο αναλαμβάνοντας άλλο πόστο. Όσον αφορά το ματς στη Λάρισα, οι Πειραιώτες θα αγωνιστούν υπό τις οδηγίες του Χρήστου Κόντη, ενώ την Παρασκευή αναμένονται οι ανακοινώσεις για τον νέο τεχνικό της ομάδας.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Τάκη Λεμονή.

Ο κ. Λεμονής ανέλαβε την ομάδα σε ειδικές συνθήκες και ο Σύλλογος τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες του.

Ήδη έχει προταθεί στον κ. Λεμονή, άνθρωπο σημαντικό για όλη την ερυθρόλευκη οικογένεια, να συνεχίσει να βρίσκεται στον Σύλλογο, σε άλλο πόστο.

Αύριο ανακοινώνεται ο Όσκαρ Γκαρσία

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος, οι «ερυθρόλευκοι» θα ανακοινώσουν αύριο το όνομα του διαδόχου του έμπειρου τεχνικού και αυτός όπως δείχνουν θα είναι ο Όσκαρ Γκαρσία, τον οποίο οι Ισπανοί τον θεωρούσαν σίγουρο για τον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα