16 Απριλίου 2024 / 7:18 πμ
16 Απριλίου 2024 / 7:18 πμ

Τέλος εποχής για την Monarch Airlines, διέκοψε την λειτουργία της

από fimotro

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της Βρετανίας (CAA) δήλωσε σήμερα ότι η βρετανική αεροπορική εταιρία Monarch Airlines διέκοψε την λειτουργία της και ακύρωσε όλες τις μελλοντικές κρατήσεις της.

Ως άμεση συνέπεια της εξέλιξης αυτή, 110.000 πελάτες της βρίσκονται σε προορισμούς εκτός της Βρετανίας, ενώ περίπου 300.000 μελλοντικές κρατήσεις θέσεων ακυρώθηκαν.

Η βρετανική κυβέρνηση μάλιστα ζήτησε από την CAA να προχωρήσει στη ναύλωση περισσότερων από 30 αεροσκαφών προκειμένου να επιστρέψουν στην Βρετανία, οι επιβάτες της Monarch, σύμφωνα με ανακοίνωση της Βρετανικής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.

“Πρόκειται για την μεγαλύτερη βρετανική αεροπορική εταιρία που διακόπτει την λειτουργία της,” δήλωσε η CAA.

Επρόκειτο για την 5η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία του Ηνωμένου Βασιλείου.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία ήταν σε συζητήσεις με την CAA για την ανανέωση της άδειάς της ώστε να προχωρήσει σε πώληση των πακέτων διακοπών της. Η διορία της έληγε τα μεσάνυχτα της Κυριακής και τελικά δεν κατάφερε να καταλήξει σε συμφωνία με την αεροπορική αρχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα