29 Μαρτίου 2024 / 4:32 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 4:32 πμ

Σύγκρουση Γεωργιάδη – ΣΥΡΙΖΑ για τα… γκαζάκια!

από fimotro

Νέα πολιτική αντιπαράθεση, μεταξύ του Άδ. Γεωργιάδη και του ΣΥΡΙΖΑ, προκλήθηκε χθες με αφορμή τον εκρηκτικό μηχανισμό που εξερράγη τα ξημερώματα της Τετάρτης στο βιβλιοπωλείο του αντιπρόεδρου της ΝΔ και την ανακοίνωση της Κουμουνδούρου που ακολούθησε.
Ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας για την επίθεση με γκαζάκια που υπήρξε στο βιβλιοπωλείο του, υποστήριξε ότι «ενοχλώ απ’ ό,τι φαίνεται πολλούς. Από τη λάσπη που μου πετάει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά ο κ. Τσίπρας, μέχρι τα γκαζάκια στα βιβλιοπωλεία μου από τους λεγόμενους αντιεξουσιαστές. Αν κάποιοι νομίζουν ότι θα με κάνουν να φοβηθώ και να μην μιλάω, κάνουν πολύ μεγάλος λάθος». Η Δημοκρατία, πρόσθεσε, «δεν υποχωρεί. Η ελευθερία του λόγου στην Ελλάδα είναι αδιαπραγμάτευτη. Μπορούμε να διαφωνούμε όσο θέλουμε, γκαζάκια ο ένας στον άλλον δεν βάζουμε».
Ο ΣΥΡΙΖΑ, από την πλευρά του, αν και καταδίκασε την επίθεση στο βιβλιοπωλείο του Αδ. Γεωργιάδη, σημείωσε ότι «οι δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΝΔ προκαλούν έκπληξη», προσθέτοντας πως «είναι προφανές ότι, παρά τους αντιπερισπασμούς και τις εντυπώσεις που επιχειρεί να προκαλέσει, δεν πρόκειται να αποφύγει ούτε την πολιτική κριτική, ούτε τα πολιτικά ερωτήματα για τις σκοτεινές υποθέσεις στις οποίες φέρεται να εμπλέκεται ως πρώην υπουργός Υγείας». Αμεση, όπως αναμενόταν, ήταν η απάντηση του κ. Γεωργιάδη, ο οποίος με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο facebook απάντησε στην Κουμουνδούρου, σημειώνοντας πως «καμία σκοτεινή ή άλλη υπόθεση που αφορά στη θητεία μου δεν υπάρχει και ως προς το δημοσίευμα του κ. Βαξεβάνη ήδη ετοιμάζεται η αγωγή και θα τα πούμε στα δικαστήρια». Ως προς τα ερωτήματα που έθεσε ο κ. Τσίπρας, πρόσθεσε «απάντησα αμέσως και με αδιαμφισβήτητα στοιχεία. Αντιθέτως ο κ. Τσίπρας δεν απάντησε ακόμη γιατί δεν εκδόθηκε Δελτίο Τιμών Φαρμάκων το 2015 και αυτό αγαπητοί κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ και σκοτεινό είναι και ακόμη δεν το έχετε απαντήσει. Αλλά θα έρθει η ώρα που θα αναγκαστείτε να το απαντήσετε». Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΝΔ απέφυγε να εμπλακεί στην αντιπαράθεση του αντιπροέδρου της με το κυβερνών κόμμα, καθώς στην ανακοίνωση που εξέδωσε απλώς καταδίκασε «με τον πιο έντονο τρόπο» την εμπρηστική επίθεση στο βιβλιοπωλείο του, προσθέτοντας πως «ας ξέρουν οι γνωστοί άγνωστοι ότι οι απόπειρες εκφοβισμού της ΝΔ και των στελεχών θα πέσουν στο κενό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα