16 Απριλίου 2024 / 7:41 μμ
16 Απριλίου 2024 / 7:41 μμ

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των γονιών των δυο κοριτσιών από το Δήλεσι

από fimotro

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των δύο ανήλικων αδελφών που είχαν εξαφανιστεί απο την Δευτέρα, απο το σπίτι τους, στο Δήλεσι. Όπως όλα δείχνουν τα δύο κορίτσια ζούσαν τον εφιάλτη μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Αργά το βράδυ της Παρασκευής, οι κοπέλες αφού συνομίλησαν με ειδικούς απο «Το Χαμόγελο του Παιδιού», ήρθαν σε επαφή με αστυνομικούς, στο Ναύπλιο, όπου είχαν μεταβεί μαζί με έναν ενήλικο φίλο τους, δίνοντας έτσι λήξη στο θρίλερ της εξαφάνισης τους.  Οι δύο ανήλικες αδελφές όπου μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Παίδων και θα εξεταστούν από παιδοψυχολόγο.

Οι αδελφές είχαν εξαφανιστεί πριν από 5 μέρες από το σπίτι τους στο Δήλεσι και εντοπίστηκαν την Παρασκευή το βράδυ στο Ναύπλιο, ενώ σε βάρος των γονέων τους σχηματίζεται δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία.

Ωστόσο, τα δύο κορίτσια, που απο την πρώτη στιγμή τόνιζαν ότι δεν ήθελαν να γυρίσουν στο σπίτι τους, έκαναν καταγγελία σε βάρος των γονιών τους για ενδοοικογενειακή βία με επιθέσεις, λεκτικές και όχι μόνο, κυρίως απο τον πατέρα τους, βάζοντας όμως «στο κάδρο» και την μητέρα τους.

Στην Αστυνομία δήλωσαν ότι δέχονταν λεκτική κυρίως αλλά και σωματική βία από τους γονείς τους και γι΄ αυτό και αποφάσισαν να φύγουν από το σπίτι τους. Για το λόγο αυτό σχηματίζεται δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος των γονέων των δύο κοριτσιών από το Αστυνομικό Τμήμα Τανάγρας.

Τη μοίρα των παιδιών θα κρίνει ο Εισαγγελέας ανηλίκων που θα αποφασίσει αν τα κορίτσια θα φιλοξενηθούν σε ίδρυμα ή αν θα πρέπει να γυρίσουν στο σπίτι των γονιών τους.

Για την υπόθεση θα οριστεί δικάσιμος καθώς δεν είναι αυτόφωρο αδίκημα.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην ανακοίνωση του μετά την εύρεση των ανήλικων αδελφών, τόνιζε ότι «θα βρίσκεται κοντά στην Ντενίσα Ντ. και στην Εμμανουέλα ΝΤ. και στην οικογένειά τους για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί’.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα