29 Μαρτίου 2024 / 7:44 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 7:44 πμ

Σφοδρή κόντρα με φόντο το τηλεφώνημα Τσίπρα-Γεννηματά

από fimotro

Για «ανακριβείς διαρροές υποτιθέμενων διαλόγων της με τον πρωθυπουργό» εγκαλεί την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κυβερνητικός αξιωματούχος, με φόντο το τι ειπώθηκε στην τηλεφωνική συνομιλία της Φώφης Γεννηματά με τον Αλέξη Τσίπρα νωρίς μεσημέρι ενόψει της συνάντησης για ενημέρωση στο ζήτημα της ΠΓΔΜ.

Όπως επί λέξει σημείωνε στέλεχος της κυβέρνησης, «η κ. Γεννηματά πρέπει να βρίσκεται σε μεγάλη πολιτική δυσκολία για να προβαίνει σε ανακριβείς διαρροές υποτιθέμενων διαλόγων της με τον πρωθυπουργό, πριν ακόμα προσέλθει στο Μέγαρο Μαξίμου για ενημέρωση».

«Λίγο περισσότερη εθνική υπευθυνότητα σε τέτοια συγκυρία δεν θα έβλαπτε», καλεί την επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής η κυβερνητική πηγή.

Αμέσως σήκωσε το «γάντι» και ανταπάντησαν από τη Χαριλάου Τρικούπη στα σχόλια κύκλων του Μεγάρου Μαξίμου.

«Δυστυχώς για τον κ. Τσίπρα το ποιος λέει ψέμματα σε αυτόν τον τόπο είναι πια γνωστό», αναφέρει η απάντηση των συνεργατών της κ. Γεννηματά.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με πηγές, συμβούλιο πολιτικών αρχηγών γιατί δεν έχει εξασφαλίσει συναίνεση ούτε καν μέσα στην κυβέρνηση, ζήτησε η Φώφη Γεννηματά από τον πρωθυπουργό στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν.

Μάλιστα, με βάση τις ίδιες πληροφορίες, η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ανέφερε ότι η κυβέρνηση ακολουθεί μυστική διπλωματία στο Σκοπιανό και με όσα κάνει διχάζει τους Ελληνες.

Σημειώνεται ότι το ραντεβού για την κατ’ ιδίαν ενημέρωση της προέδρου του ΠΑΣΟΚ ορίστηκε για το μεσημέρι του Σαββάτου, στις 12:30.

ΝΔ: Θα πάει στο ραντεβού ο Μητσοτάκης, αλλά… είναι αργά για ουσιαστική ενημέρωση

Θα πάει στο ραντεβού ο Κυριάκος Μητσοτάκης,αλλά… είναι αργά για ουσιαστική ενημέρωση, σχολίαζαν πηγές της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με την ανακοίνωση από το Μέγαρο Μαξίμου ότι ο πρωθυπουργός θα ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς για το Σκοπιανό, το Σάββατο.

Η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης προγραμματίστηκε για τις 10.30 το πρωί.

Σύμφωνα με κύκλους της Πειραιώς, ο πρόεδρος της ΝΔ ακολούθως θα αναχωρήσει για το προγραμματισμένο ταξίδι του στα Αραβικά Εμιράτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα