29 Μαρτίου 2024 / 5:23 μμ
29 Μαρτίου 2024 / 5:23 μμ

Σφοδρή επίθεση Βενιζέλου στην Γεννηματά για την πρόταση Αναθεώρησης του Συντάγματος

από fimotro

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην Φώφη Γεννηματά με αφορμή την πρωτοβουλία του Κινήματος Αλλαγής να αποστείλει πρόταση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα , τους πολιτικούς αρχηγούς και τον Πρόεδρο της Βουλής για να ξεκινήσουν οι διαδικασίες Αναθεώρησης του Συντάγματος από την παρούσα Βουλή.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ τόνισε πως δεν ρωτήθηκε από το Κίνημα Αλλαγής για την εν λόγω πρωτοβουλία, η οποία οδηγεί σε «στρατηγική σύγχυση, καθώς την ώρα που βάλλεται η κυβέρνηση για την επίθεση στους θεσμούς το Κίνημα τείνει εμμέσως πλην σαφώς χείρα συνεργασίας στην Κυβέρνηση».

Ο πρώην αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης επικαλούμενος και την ιδιότητα του ως καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου τόνισε πως όχι μόνο δεν ρωτήθηκε από την ηγεσία του κόμματος ο ίδιος αλλά ούτε και ο κ. Λοβέρδος ο οποίος επίσης έχει την ιδιότητα του καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου.

Παράλληλα ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε ακόμα πως η βάση της παράταξης δεν επιθυμεί συνεργασία του με τον ΣΥΡΙΖΑ και εκείνον δεν τον αφορούν τα εσωτερικά του Κινήματος Αλλαγής αλλά η μεγάλη εικόνα, που είναι η χώρα και η εύρυθμη λειτουργία των Θεσμών και του Κράτους Δικαίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα