20 Απριλίου 2024 / 9:54 πμ
20 Απριλίου 2024 / 9:54 πμ

Σφοδρές πολιτικές αντιδράσεις για την άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα

από fimotro

Σφοδρές είναι οι πολιτικές αντιδράσεις για την διήμερη άδεια από τις φυλακές Κορυδαλλού, του ηγετικού στελέχους της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη, Δημήτρη Κουφοντίνα.

Συγκεκριμένα σε ανάρτηση του στο Τwitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε μεταξύ άλλων ότι “οποιαδήποτε άδεια στον Κουφοντίνα είναι αδιανόητη”.
Σφοδρές πολιτικές αντιδράσεις για την άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα

Οργισμένη ήταν και η αντίδραση της Ντόρας Μπακογιάννη με διαδοχικές της αναρτήσεις στο Τwitter. “Εχω μείνει άναυδη με την απόφαση αυτή, σε αυτή τη χρονική στιγμή”, έγραψε.
bakoyanni twitter

Με μια και μόνο λέξη αντέδρασε αρχικά ο Άδωνις Γεωργιάδης. “Ασχολίαστο” έγραψε στο Twitter για να επανέλθει λίγο αργότερα κάνοντας λόγο, μεταξύ των άλλων, για πρόκληση.

αδωνις tweet
“Δεν πρέπει να βγαίνουν από τη φυλακή εγκληματίες σαν τον Κουφοντίνα, με ενδιαφέρει να δω με τι σκεπτικό βγαίνει έξωτόνισε σήμερα στον ΣΚΑΪ ο Γιώργος Καμίνης. 

Επίθεση από τον γιο του Κουφοντίνα στον Μητσοτάκη

Εν τω μεταξύ επίθεση κατά του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, κάνοντας λόγο για “θράσος” εξαπέλυσε μέσω Facebook ο γιος του Δημήτρη Κουφοντίνα, Έκτωρας, επισημαίνοντας ότι “πέφτουν οι μάσκες” ενώ υποστήριξε ότι με την απόφαση για την άδεια του πατέρα του εφαρμόσθηκε ο νόμος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα