18 Απριλίου 2024 / 8:30 πμ
18 Απριλίου 2024 / 8:30 πμ

Συσκέψεις στο Μαξίμου εν όψει της επίσκεψης Μακρόν

από fimotro

Σειρά συσκέψεων με υπουργούς και συνεργάτες του είχε την Παρασκευή στο Μαξίμου ο Αλέξης Τσίπρας, με στόχο να μην χαλαρώσει το κυβερνητικό πρόγραμμα για τις επενδύσεις και την ανάπτυξη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μετείχαν οι υπουργοί Δημήτρης Παπαδημητρίου, Γιώργος Σταθάκης, Γιώργος Κατρούγκαλος και Στέργιος Πιτσιόρλας.

Προς επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Euro2day.gr, λίγες ώρες νωρίτερα, στο επίκεντρο βρέθηκε η επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει ο Γάλλος πρόεδρος Μανουέλ Μακρόν στην Αθήνα, το διήμερο 7-8 Σεπτεμβρίου.

Κι αυτό διότι, όπως έχουμε αναφέρει, οι κατ΄αρχήν συζητήσεις που έχουν γίνει ανάμεσα σε Αθήνα και Παρίσι για επενδυτική συνεργασία πρέπει να πάρουν συγκεκριμένη μορφή ως προς τα πεδία, τις μετέχουσες εταιρίες και τα χρηματοδοτικά εργαλεία.

Η εισήγηση θα παρουσιαστεί στον Αλέξη Τσίπρα αμέσως μετά την μικρή ανάπαυλα του Δεκαπενταύγουστου ώστε να προχωρήσει η προεργασία «και να στρωθεί το κόκκινο χαλί υποδοχής του κ.Μακρόν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα