28 Μαρτίου 2024 / 3:53 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 3:53 μμ

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης παραμένει ο πιο γνήσιος εκπρόσωπος του παλιού πολιτικού κατεστημένου

από fimotro

Έντονη κριτική ασκεί η Κουμουνδούρου στον αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης με αφορμή την ομιλία του προέδρου της ΝΔ, στο πρώτο προσυνέδριο του κόμματός του, με αντικείμενο τους εργαζομένους και τους ανέργους.

“Και στη Νίκαια να πάει, ο κ. Μητσοτάκης παραμένει ο πιο γνήσιος εκπρόσωπος του παλιού πολιτικού κατεστημένου, της διαπλοκής και της ολιγαρχίας”, τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανακοίνωση σημειώνει ότι “κανένας δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο αρχηγός του κόμματος που εκτόξευσε την ανεργία στο 27% θα μπορούσε να εκστομίσει οποιαδήποτε ουσιαστική πρόταση για την καταπολέμηση της ανεργίας”.

Το κόμμα υπογραμμίζει ότι “η στήριξη των επενδύσεων και η αύξηση της απασχόλησης είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την προστασία των δικαιωμάτων των εργαζομένων, αυτά που με τόση θέρμη θέλει να καταργήσει” και πως “τα ευχολόγια προς τις επιχειρήσεις για σεβασμό στους εργαζόμενους είναι ανέκδοτο, όταν ταυτόχρονα ο κ. Μητσοτάκης εξαγγέλλει την κατάργηση κάθε θεσμικού πλαισίου ρύθμισης και προστασίας”.

Η παράταξη σημειώνει πως “το μόνο που υπόσχεται ο κ. Μητσοτάκης είναι νέες απολύσεις και εργασιακή ζούγκλα”. Για να σχολιάσει περαιτέρω: “Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, ότι όσες φιλότιμες προσπάθειες κι αν καταβάλλει με τη βοήθεια των επικοινωνιολόγων του, ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί να πείσει ότι είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που πραγματικά είναι”.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει, τέλος, ότι “σε ένα μόνο πράγμα είχε δίκιο ο αρχηγός της ΝΔ. Περνάμε στην εποχή μετά τα μνημόνια. Χωρίς αυτόν”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα