28 Μαρτίου 2024 / 2:03 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 2:03 μμ

Συννεφιά και κρύο σήμερα σε όλη τη χώρα

από fimotro

Νεφώσεις αναμένονται σήμερα, αρχικά στα κεντρικά και νότια και στο Βόρειο Αιγαίο, οι οποίες σταδιακά και έως το βράδυ θα επεκταθούν σε όλη την χώρα. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν στην Χαλκιδική, στις Σποράδες, στην Εύβοια, στην Ανατολική Θεσσαλία και Στερεά Ελλάδα, στην Πελοπόννησο, και στην Κρήτη. Λίγοι σποραδικοί όμβροι θα εκδηλωθούν στις Σποράδες και την Εύβοια. Τοπικές χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά και ημιορεινά των παραπάνω περιοχών. Η ορατότητα στα ορεινά και ημιορεινά όλης της χώρας θα είναι κατά τόπους περιορισμένη έως το πρωί αλλά και προς το βράδυ.

Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από -7 έως 6 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια από 0 έως 11, στα νησιά του Ιονίου από 3 έως 10, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 4 έως 9, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 7 έως 12, και στην Κρήτη και στη Ρόδο από 11 έως 16.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες-βορειοανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με πιθανότητα για τοπικές βροχοπτώσεις από το μεσημέρι και έπειτα. Πιθανότητα τοπικών χιονοπτώσεων ή χιονόνερου υπάρχει τις ίδιες ώρες σε περιοχές με υψόμετρο μεγαλύτερο από 400 μέτρα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 6 έως 8 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται αρχικά αίθριος καιρός, όμως από το απόγευμα θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από -1 έως 5 βαθμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα