25 Απριλίου 2024
25 Απριλίου 2024

Συνεχίζονται τα προβλήματα με την υδροδότηση περιοχών της Θεσσαλονίκης

από fimotro

Για τέταρτη ημέρα λειψυδρία σε πολλές περιοχές στην Θεσσαλονίκη. Οι πολίτες καταφεύγουν στα εμφιαλωμένα για να εξασφαλίσουν λίγο νερό.

Από το απόγευμα της περασμένης Τρίτης, χιλιάδες καταναλωτές αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υδροδότησης, γεγονός που προκαλεί προβλήματα ακόμη και στις βασικές τους ανάγκες, με αποτέλεσμα να καταφεύγουν στα εμφιαλωμένα για να εξασφαλίσουν λίγο νερό.

Δύσκολη είναι η κατάσταση στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο με τη διακοπή νερού στη Θεσσαλονίκη να δυσχεραίνει την υδροδότηση του νοσηλευτικού ιδρύματος. Όπως αναφέρει στο Ράδιο Θεσσαλονίκη η διοικήτρια του νοσοκομείου Βασιλική Παπαχριστοδούλου, οι βρύσες από τον 3ο όροφο και πάνω στέρεψαν, ενώ η πίεση στους υπόλοιπους ορόφους είναι χαμηλή.

 

Σύμφωνα με τις πρόσφατες ενημερώσεις της Εταιρείας, μέχρι και τις 8:00 σήμερα το πρωί επρόκειτο να συνεχιστεί η διακοπή υδροδότησης στις περιοχές Ωραιόκαστρο, Ευκαρπία του Δήμου Π. Μελά, Πεύκα του Δήμου Νεάπολης – Συκεών, Μετέωρα και Πολίχνη του Δήμου Π. Μελά, όπως και στον Εύοσμο.

Η παράταση αυτή αποφασίστηκε προκειμένου να ολοκληρωθεί η πλήρωση των δεξαμενών σε περιοχές ανατολικά (Τούμπα, Ιπποκράτειο, Χαριλάου, Πυλαία).

Σύμφωνα, πάντως με την ΕΥΑΘ μέχρι σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες για την αποκατάσταση της βλάβης.

Η Εταιρεία υπογραμμίζει στους καταναλωτές πως «το νερό δεν είναι ηλεκτρικό ρεύμα ούτε τηλεφωνικό σήμα, οι διαδρομές του υπακούουν σε υδραυλικούς νόμους, εξού και το γενικόλογο των ανακοινώσεων που σε κάθε περίπτωση καλύπτει τον κανόνα (το νερό πράγματι κόβεται στο κέντρο και ενισχύονται περιοχές δυτικά, αλλά όχι όλες δυστυχώς για τους λόγους που προαναφέρθηκαν)».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα