29 Μαρτίου 2024 / 4:57 μμ
29 Μαρτίου 2024 / 4:57 μμ

Συνεχίζονται οι θάνατοι στη βιομηχανία πορνό. Νεκρή και η 23χρονη πορνοστάρ Olivia Lua

από fimotro

Σε σοκ βρίσκεται η βιομηχανία ερωτικών ταινιών από τους διαδοχικούς θανάτους και το μυστήριο που τους καλύπτει, καθως η 23χρονη πορνοστάρ Olivia Lua είναι η πέμπτη κατά σειρά πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών που χάνει τη ζωή της
Λίγο μετά τον θάνατο της Yurizan Beltran από ναρκωτικά, την αυτοκτονία της August Ames, το θάνατο της Shyla Stylez στις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου και τον αδιευκρίνιστο θάνατο της Olivia Nova, άλλη μία πορνοστάρ βρέθηκε νεκρή.
Πρόκειται για την 23χρονη Olivia Lua, η οποία που είναι η πέμπτη κατά σειρά πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών που χάνει τη ζωή της τους τελευταίους τρεις μήνες.
Ο θάνατος της νεαρής πρωταγωνίστριας αισθησιακών ταινιών κοινοποιήθηκε από την εταιρεία παραγωγής ερωτικού περιεχομένου, LA Direct Models και σύμφωνα με αυτή, η ίδια πέθανε ενώ βρισκόταν σε κλινική αποτοξίνωσης.
«Μάθαμε σήμερα ότι η Olivia Lua πέθανε το πρωί – ευχόμαστε να αναπαυθεί εν ειρήνη» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η εταιρεία  ανέφερε: «Η Olivia δεν ήταν διαθέσιμη για δουλειά από τις αρχές του Οκτωβρίου του περασμένου έτους, καθώς είχε να αντιμετωπίσει μερικές προσωπικές προκλήσεις που την ανάγκασαν να εισαχθεί σε κλινική αποτοξίνωσης για σχεδόν τρεις μήνες», καταλήγοντας: «Ήταν έξω για περίπου ένα μήνα και ήλπιζε να επιστρέψει στη δουλειά της στην αρχή αυτού του χρόνου».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα