16 Απριλίου 2024 / 9:28 πμ
16 Απριλίου 2024 / 9:28 πμ

Συνελήφθη 67χρονος που ασελγούσε σε 14χρονη πληρώνοντας «ταρίφα» στον πατέρα της!

από fimotro

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με το δράμα που ζούσε ανήλικη κοπέλα – 14 ετών – την οποία ο πα-τέρας της εξέδιδε έναντι 5 έως 20 ευρώ.

Όπως αναφέρει η rodiaki από την τρυφερή ηλικία των 10 χρόνων και για τέσσερα ολόκληρα χρόνια, εξέδιδε 41χρονος το ίδιο του παιδί (!), σε 67χρονο συνταξιούχο.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελία που έκανε η 14χρονη -σήμερα- κοπέλα μαζί με δύο συγγενείς της, στις 16 Αυγούστου στο Αστυνομικό Τμήμα Καλύμνου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η ανήλικη περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τα όσα βίωνε από τον Οκτώβριο του 2013 έως και τον Αύγουστο του 2017 που κατάφερε να βρει τη δύναμη και να μιλήσει, από τον ίδιο της τον πατέρα!

Πιο συγκεκριμένα, ο 41χρονος φέρεται να επέτρεπε στον 67χρονο συνταξιούχο να συνευρίσκεται ερωτικά με την ανήλικη κόρη του και όταν όλα τελείωναν εκείνος της έδινε χρήματα, ποσά από 5 έως 20 ευρώ. Τα χρήματα αυτά η ανήλικη τα έδινε όταν επέστρεφε στο σπίτι τους, στον πατέρα της.

Μετά την καταγγελία ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας και αφού εκδόθηκαν εντάλματα από τον ανακριτή Κω, συνελήφθησαν τόσο ο 41χρονος πατέρας όσο και ο 67χρονος συνταξιούχος.

Οι δύο δράστες μεταφέρθηκαν στη Κω όπου και ασκήθηκαν ποινικές διώξεις σε βάρος τους για βιασμό, αποπλάνηση παιδιών και σωματεμπορία και παραπέμφθηκαν στην ανάκριση.

Οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται ώστε να διαπιστωθεί αν ο 67χρονος ήταν ο μόνος που βίαζε έναντι αμοιβής το κορίτσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα