29 Μαρτίου 2024 / 3:52 μμ
29 Μαρτίου 2024 / 3:52 μμ

Συνελήφθη 54χρονος Ελληνας για απάτες… 2,2 εκατ. ευρώ στη Γερμανία!

από fimotro

Για απάτες ύψους 2,2 εκατ. ευρώ που φέρεται ότι τέλεσε στη Γερμανία συνελήφθη 54χρονος Έλληνας. Αστυνομικοί του τμήματος αναζητήσεων προσώπων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης τον εντόπισαν σε περιοχή του Λαγκαδά και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης.
Οι γερμανικές διωκτικές Αρχές, που εξέδωσαν το ένταλμα, τον κατηγορούν ως «ιθύνοντα νου» απάτης με το σύστημα της «πυραμίδας». Όπως αναφέρεται στα συνοδευτικά έγγραφα, μαζί με τρεις ακόμη συνεργούς του, ο 54χρονος υποσχόταν μεγάλο ποσοστό ετήσιας χρηματικής επιστροφής από κυριότητα σε καλλιέργειες δένδρων στην Ελλάδα, γεγονός που αποδείχθηκε ψευδές.
Εξάλλου, ο ίδιος φέρεται ότι έπεισε επενδυτές να πληρώσουν πρόωρα ασφάλεια ζωής, υποσχόμενος δήθεν επιστροφή των χρημάτων μέσω επενδύσεων.
Οι πράξεις που του αποδίδονται τελέστηκαν το διάστημα από τον Νοέμβριο 2011 έως τον Αύγουστο του 2013 σε περιοχή του κρατιδίου της Έσσης.
Ο 54χρονος οδηγείται στην Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης για να δρομολογηθούν οι διαδικασίες έκδοσής του στη Γερμανία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα