28 Μαρτίου 2024 / 3:25 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 3:25 μμ

Συνελήφθη 21χρονος για πορνογραφία ανηλίκου

από fimotro

Στη σύλληψη 21χρονου, με την κατηγορία πορνογραφίας ανηλίκων, προχώρησε η υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδας, μετά από καταγγελία μητέρας ανήλικης και έρευνα των ηλεκτρονικών στοιχείων του δράστη.
Η μητέρα της ανήλικης κατήγγειλε στις αρχές ότι άγνωστος χρήστης του διαδικτύου, συνομιλούσε με την κόρη της σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης και κατάφερε να της αποσπάσει φωτογραφίες της με άσεμνο περιεχόμενο. Στη συνέχεια, απειλώντας την ότι θα τις δημοσιεύσει, την εκβίαζε προκειμένου να του αποστείλει επιπλέον φωτογραφίες.
Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης εξέδωσε βούλευμα για την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών και όπως προέκυψε από την διαδικτυακή έρευνα και την έρευνα στην οικία του 21χρονου, στη δυτική Μακεδονία, ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του στις καταγγελλόμενες πράξεις. Τα κατασχεθέντα ψηφιακά μέσα απεστάλησαν στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για την περαιτέρω εργαστηριακή τους εξέταση. Ο 21χρονος, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα