29 Μαρτίου 2024 / 3:45 μμ
29 Μαρτίου 2024 / 3:45 μμ

Συνελήφθη ο πατέρας που σκότωσε τον γιο του

από fimotro

Τέλος έλαβε το θρίλερ στους Αγίους Θεόδωρους της Παλαιοχώρας Χανίων, όπου πατέρας σκότωσε τον γιο του και ταμπουρώθηκε στο σπίτι.

Ο 55χρονος θέλησε να επισκεφθεί τον 85χρονο πατέρα του, ο οποίος μένει μόνος σε σπίτι της περιοχής, ωστόσο ο ηλικιωμένος θεωρώντας ότι πρόκειται για κλέφτη πυροβόλησε εναντίον του.

Όταν αντιλήφθηκε ότι πρόκειται για το παιδί του κλείστηκε μέσα στο σπίτι αρνούμενος να παραδοθεί σε αστυνομικούς από το Τμήμα Παλαιόχωρας που έφτασαν στο σημείο και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα.

Αργά τη νύχτα οι αστυνομικές δυνάμεις ενισχύθηκαν και από άλλες υπηρεσίες ενώ ειδικός διαπραγματευτής προσπαθούσε να πείσει τον ηλικιωμένο να παραδοθεί.

Τελικά λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα αστυνομικοί της ομάδας Ειδικών Αποστολών κατάφεραν να μπουν μέσα στο σπίτι.

Ο ηλικιωμένος άνδρας που βρισκόταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Χανίων όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος, ενώ λίγο μετά παρελήφθη και ο 55χρονος νεκρός.

Πηγή: thetoc.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα