18 Απριλίου 2024 / 11:11 πμ
18 Απριλίου 2024 / 11:11 πμ

Συνελήφθησαν δύο Βραζιλιάνες στο «Ελ. Βενιζέλος» που είχαν καταπιεί 185 αμπούλες κοκαίνης

από fimotro

Συνελήφθησαν, βραδινές ώρες της 29-4-2018 στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο γυναίκες υπήκοοι Βραζιλίας, ηλικίας 23 και 24 ετών, για εισαγωγή στην Ελληνική Επικράτεια ποσότητας κοκαΐνης. 

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής, στο πλαίσιο στοχευόμενων ελέγχων, για την αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στην Ελληνική Επικράτεια, εντόπισαν και συνέλαβαν τις ανωτέρω, οι  οποίες αφίχθησαν αεροπορικώς στη χώρα μας από το Σάο Πάολο Βραζιλίας, μέσω Λισαβόνας Πορτογαλίας.

Συγκεκριμένα, οι δύο αλλοδαπές μετέφεραν, δια της μεθόδου της καταπόσεως, -185- αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού βάρους -1.845- γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν.

Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι οι προαναφερόμενες, αποτελούν μέλη ευρύτερου κυκλώματος διακίνησης κοκαΐνης, από χώρες της Ν. Αμερικής προς τη Χώρα μας.

Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα