28 Μαρτίου 2024 / 2:37 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 2:37 μμ

Συνελήφθησαν δύο άτομα για παράνομη διακίνηση αλλοδαπών

από fimotro

Για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών συνελήφθησαν από αστυνομικούς της αρμόδιας Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης δύο άνδρες ηλικίας 21 και 33 ετών.

Οι δύο άνδρες εντοπίστηκαν το βράδυ του Σαββάτου στην Εγνατία Οδό, στο ύψος των διοδίων Ανάληψης, στην περιοχή του Λαγκαδά από τους αστυνομικούς, οι οποίοι σταμάτησαν για έλεγχο το όχημά τους. Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι στο όχημα επέβαιναν 10 αλλοδαποί, τρεις από τους οποίους εντοπίστηκαν σε αποθηκευτικό χώρο.

Οι αλλοδαποί δεν είχαν έγγραφα που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια. Από την έρευνα, που διενήργησαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου, προέκυψε ότι οι αλλοδαποί θα κατέβαλαν στους συλληφθέντες χρηματικό ποσό για να τους μεταφέρουν από την περιοχή του Έβρου στην Αθήνα.

Σε βάρος των συλληφθέντων, καθώς και δύο συνεργών τους που αναζητούνται, σχηματίστηκε δικογραφία για «διευκόλυνση παράνομης εισόδου αλλοδαπών στη χώρα» και «παράνομη είσοδο στη χώρα». Επιπλέον, ο 21χρονος, ο οποίος οδηγούσε το όχημα δεν είχε άδεια οδήγησης και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και για παράβαση του ΚΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα