25 Απριλίου 2024
25 Απριλίου 2024

Συνέλαβαν 4 Ρομά που έκαναν πλιάτσικο στη Μάνδρα!

από fimotro

Στη σύλληψη τεσσάρων ανδρών Ρομά που έκαναν πλιάτσικο στην περιοχή της Μάνδρας που χτυπήθηκε από την κακοκαιρία προχώρησαν αστυνομικοί.

Συγκεκριμένα, άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ συνέλαβαν τους δράστες το πρωί, οι οποίοι επέβαιναν σε φορτηγάκι και επιχειρούσαν να ληστέψουν σπίτια και εταιρίες που είχαν εγκαταλειφθεί από τους ιδιοκτήτες τους, μετά τις χθεσινές φονικές πλημμύρες.

Σημειώνεται ότι η αστυνομία έχει εντείνει τα μέτρα στις πληγείσες περιοχές, υπό τον φόβο των κλοπών. Μιλώντας στο Newpost, υψηλόβαθμος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ σημείωσε πως «η ενέργεια αυτή έχει σκοπό την εμπέδωση κλίματος ασφάλειας στους δοκιμαζόμενους κατοίκους της Μάνδρας και της Νέας Περάμου», ενώ συμπλήρωσε πως «σκοπός των αστυνομικών που θα μεταβούν στην περιοχή είναι η συνδρομή τους όπου τους ζητηθεί, αλλά και για την αποφυγή πλιάτσικου από σπίτι που είναι ανασφάλιστο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα