28 Μαρτίου 2024 / 5:43 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 5:43 μμ

Συνέλαβαν στη Βάρκιζα 30 άτομα για “κόντρες” με αυτοκίνητα!

από fimotro

Συμπλοκές μεταξύ νεαρών που είχαν μεταβεί στη Βάρκιζα για αυτοσχέδιους αγώνες και δυνάμεων των ΜΑΤ, σημειώθηκαν λίγο πριν από τα μεσάνυχτα στη συμβολή της Λ. Ποσειδώνος με την οδό Β. Κωνσταντίνου, στη Βάρκιζα.
Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων συνελήφθησαν τριάντα άτομα, ενώ τραυματίστηκαν από πέτρες και δύο αστυνομικοί, οι οποίοι διακομίστηκαν στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο.
Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, τα επεισόδια σημειώθηκαν όταν από τις αστυνομικές δυνάμεις ματαιώθηκαν οι αυτοσχέδιοι αγώνες. Ειδικότερα, στο σημείο συγκεντρώθηκαν περίπου 400 άτομα, ύστερα από διαδικτυακό κάλεσμα, για να παρακολουθήσουν τις “κόντρες”. Η Τροχαία Ελληνικού, όμως, κινήθηκε άμεσα και ειδοποιήθηκε διμοιρία των ΜΑΤ, που μετέβη στο σημείο, με αποτέλεσμα να μην γίνουν οι αγώνες.
Κάποιοι από τους συγκεντρωμένους, επιτέθηκαν με πέτρες, φωτοβολίδες και άλλα αντικείμενα εναντίον της διμοιρίας, με αποτέλεσμα να γίνει συμπλοκή και να κλείσει για περίπου μια ώρα η παραλιακή Αθηνών-Σουνίου.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στο αυτόφωρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα