29 Μαρτίου 2024 / 4:27 μμ
29 Μαρτίου 2024 / 4:27 μμ

Συνέλαβαν στην Αλβανία Ελληνα εργολάβο οικοδομών για… κατασκοπεία! (βίντεο)

από fimotro

Στη σύλληψη ενός Ελληνα επιχειρηματία προχώρησαν οι αλβανικές αρχές στο αεροδρόμιο των Τιράνων, με την κατηγορία της κατασκοπείας.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα αλβανικά ΜΜΕ πρόκειται για 52χρονο Ελληνα ο οποίος δραστηριοποιείται στην Αλβανία επιχειρηματικά ως εργολάβος Οικοδομών. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι στην κατοχή του βρέθηκε τσάντα μέσω της οποίας μετέφερε κατασκοπευτικό υλικό.
Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι τα αλβανικά κανάλια μεταδίδουν πλάνα από τη σύλληψη Ισραηλινού με την ίδια κατηγορία την προηγούμενη εβδομάδα. Στο βίντεο παρουσιάζεται μάλιστα κατασκοπευτικός εξοπλισμός από την ίδια υπόθεση του Ισραηλινού ο οποίος σημειώνεται ότι στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.
Η Ελληνική Πρεσβεία στα Τίρανα έχει ήδη ενημερωθεί και παρακολουθεί τις εξελίξεις από κοντά, ενώ βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με το Υπουργείο Εξωτερικών στην Αθήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα