25 Απριλίου 2024
25 Απριλίου 2024

Συνέλαβαν δύο 18χρονους για κλοπές δεκαπέντε ΙΧ

από fimotro

Δύο 18χρονοι συνελήφθησαν στο Μαρούσι, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, κατηγορούμενοι για κλοπές από σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Ειδικότερα, οι δύο νεαροί διέρρηξαν στην οδό Νερατζιωτίσσης σταθμευμένο όχημα, από το εσωτερικό του οποίου αφαίρεσαν χρηματικό ποσό.

Όμως, έγιναν αντιληπτοί από διερχόμενο αστυνομικό της Ομάδας ΔΙΑΣ, που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, ο οποίος ενημέρωσε αμέσως το Κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί οι οποίοι, έπειτα από αναζητήσεις, εντόπισαν τους δράστες και τους προσήγαγαν στο ΤΑ Αμαρουσίου.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, είδη ρουχισμού, γυαλιά ηλίου, συσκευές αποθήκευσης δεδομένων, κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό.

Οπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δράστες είχαν διαπράξει συνολικά 15 κλοπές από σταθμευμένα αυτοκίνητα στην περιοχή του Αμαρουσίου.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα