28 Μαρτίου 2024 / 10:15 πμ
28 Μαρτίου 2024 / 10:15 πμ

Συνάντηση Τσίπρα – Παυλόπουλου στις 18.30 – Αύριο η ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών

από fimotro

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, θα έχει σήμερα στις 18:30 ο πρωθυπουργός,  προκειμένου να τον ενημερώσει για τις εξελίξεις στα εθνικά θέματα και ειδικότερα για το Σκοπιανό.

Όπως έγινε επίσης γνωστό από το γραφείο του Πρωθυπουργού, αύριο ο κ. Τσίπρας θα ενημερώσει κατ’ ιδίαν στο Μέγαρο Μαξίμου τους πολιτικούς αρχηγούς.

Σήμερα στις 15.00 ο κ. Τσίπρας συγκαλεί «μίνι» υπουργικό συμβούλιο με τη συμμετοχή του συνόλου της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εξωτερικών, προκειμένου να συζητηθούν τα αποτελέσματα των επαφών στο Νταβός.

Το πρωί ο Πρωθυπουργός συναντήθηκε στο Μαξίμου με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο και τον ενημέρωσε για το ταξίδι του στο Νταβός και για τις εξελίξεις στο ονοματολογικό της ΠΓΔΜ, αλλά και στο πεδίο της οικονομίας.

Μήνυμα Πρ. Παυλόπουλου για «αρραγή ενότητα»

Νωρίτερα σήμερα, σε δήλωσή του από το Αίγιο μετά από την παρέλαση για τον εορτασμό της επετείους της «Μυστική Συνέλευση της Βοστίτσας», ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, υπογράμμισε την ανάγκη υπεράσπισης των εθνικών μας θεμάτων «με αρραγή ενότητα».

«Η ‘Μυστική Συνέλευση της Βοστίτσας’ και οι αποφάσεις που ελήφθησαν τότε μας αφήνουν ως ιστορική παρακαταθήκη το δίδαγμα: Ακόμη και όταν διαφωνούμε -και οι διαφωνίες είναι απολύτως θεμιτές σε κάθε πραγματική Δημοκρατία- οφείλουμε στο τέλος, και με σεβασμό στις δημοκρατικές διαδικασίες, να υπερασπιζόμαστε τα εθνικά μας θέματα και να επιδιώκουμε την επίτευξη των εθνικών μας στόχων με αρραγή ενότητα και με μόνο γνώμονα το γνήσιο συμφέρον της πατρίδας, του λαού μας και του έθνους μας» ανέφερε ο κ. Παυλόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα