24 Απριλίου 2024 / 12:43 πμ
24 Απριλίου 2024 / 12:43 πμ

Συνάντηση Στασινού με υποψήφιο πρόεδρο του ΔΣΑ

από fimotro

Χθες, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΔΣΑ Δημήτρης Χρ. Αναστασόπουλος πραγματοποίησε επίσκεψη στα γραφεία του ΤΕΕ, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΤΕΕ Γ. Στασινό (φωτό), σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους εξετάστηκε, μεταξύ άλλων, η μέχρι σήμερα διαμορφωθείσα κατάσταση για τους ελεύθερους επαγγελματίες και τα προβλήματα που ταλανίζουν αμφότερους τους κλάδους.

Σε σχέση με τον εξορθολογισμό του φορολογικού και ασφαλιστικού συστήματος, επαναλάβαμε την πάγια θέση του συνδυασμού μας: η συνολική φορολογική και ασφαλιστική επιβάρυνση των δικηγόρων δεν πρέπει να βρίσκεται άνω του 40% του εισοδήματός μας, κατά μέγιστο ποσοστό, τη στιγμή που σήμερα υπερβαίνει ακόμη και το 80%.

Σε ένα γενικότερο πλαίσιο συμφωνήσαμε με τον πρόεδρο του ΤΕΕ για την ανάγκη συγκρότησης ενός ενιαίου μετώπου, με στόχο την αντιμετώπιση των κοινών προβλημάτων καθώς και τη συνεχή μεταξύ μας συνεργασία και συμπόρευση. Με χαρά διαπιστώσαμε συναντίληψη σε πολλά ζητήματα που μας αφορούν.

Το αύριο των ελεύθερων επαγγελματιών περνά μόνο μέσα από μεγάλες κοινωνικές συμμαχίες, τις οποίες θα επιδιώξουμε και θα πετύχουμε, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα