19 Απριλίου 2024 / 1:41 πμ
19 Απριλίου 2024 / 1:41 πμ

“Συνάντηση Μάντσεστερ Σίτι με εκπροσώπους του Μέσι”

από fimotro

Ο Λιονέλ Μέσι σκέφτεται την αποχώρηση από την Μπαρτσελόνα και μάλιστα εκπρόσωποί του συναντήθηκαν με τη Μάντσεστερ Σίτι σε εστιατόριο, όπως αποκαλύπτει ΜΜΕ της Μεγάλης Βρετανίας.

Υπάρχει και “φωτιά” εκτός από τον “καπνό” στην υπόθεση Λιονέλ Μέσι – Μάντσεστερ Σίτι. Το… χιλιοστό επεισόδιο του συγκεκριμένου σίριαλ μοιάζει να έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τα προηγούμενα, αφού σύμφωνα με τη “Daily Record” υπήρξε συνάντηση των δύο πλευρών.

Ο δημοσιογράφος Ντάνκαν Καστλς, πασίγνωστος για τις πολύ στενές σχέσεις του με τον Ζοζέ Μουρίνιο και τον ατζέντη Ζόρζε Μέντες, αποκάλυψε σε ρεπορτάζ του ότι εκπρόσωποι του Αργεντινού ποδοσφαιριστή συναντήθηκαν με ανθρώπους των “πολιτών” την προηγούμενη εβδομάδα, σε εστιατόριο της Βαρκελόνης. Αντικείμενο της συνάντησης, η μετακίνηση του παίκτη στην Αγγλία με σκοπό να φορέσει τη φανέλα των “πολιτών” και να γίνει η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Η ρήτρα αποδέσμευσης του 30χρονου στο ισχύον συμβόλαιο ανέρχεται σε 300.000.000 ευρώ, ποσό που όπως αποδεικνύει το φετινό καλοκαίρι και η μεταγραφή Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν, μόνο απαγορευτικό δεν είναι για τις πιο πλούσιες ομάδες του κόσμου και δη για μια αγγλική με αστρονομικά έσοδα για να ισοσκελίσει αυτήν τη δαπάνη.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής έχει συμφωνήσει με την Μπαρτσελόνα για νέο συμβόλαιο, όπως ανακοίνωσε επίσημα ο σύλλογος στις 5 Ιουλίου, το οποίο, όμως, δεν περιλαμβάνει ακόμα υπογραφές. Αυτές θα έμπαιναν “άμα τη επιστροφή του στις προπονήσεις για την προετοιμασία της νέας σεζόν”, σύμφωνα με εκείνη την ανακοίνωση, κάτι που δεν έχει συμβεί μέχρι στιγμής.

Το νέο συμβόλαιο του Μέσι θα τον κρατήσει στο “Καμπ Νόου” μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2021 και θα τον καταστήσει τον δεύτερο πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη του κόσμου, με μικτές ετήσιες απολαβές 62.000.000 ευρώ και “καθαρές” περίπου τα μισά (μόνο ο Κάρλος Τέβες εισπράττει περισσότερα).

Παρ’ όλα αυτά, στο ρεπορτάζ της σκοτσέζικης ιστοσελίδας αναφέρεται ότι η αποχώρηση δεν είναι απίθανη, με τη ρήτρα αποδέσμευσης στο νέο συμβόλαιο να παραμένει ίδια. Ο Μέσι “σκέφτεται σοβαρά να φύγει. Είναι ανοιχτός σε μία μετακίνηση, αλλά γνωρίζοντας τον παίκτη, θα του πάρει πολύ καιρό για να αποφασίσει”, φέρεται να είπε πηγή από τον σύλλογο στον Καστλς.

Η Σίτι διέψευσε τα ρεπορτάζ που τη θέλουν διατεθειμένη να καλύψει τη ρήτρα των 300.000.000 ευρώ, ενώ η “Daily Record” προσθέτει ότι ένα πιο ρεαλιστικό σενάριο είναι ο Μέσι να μην υπογράψει νέο συμβόλαιο, αλλά ούτε να αποδεσμευτεί αυτό το καλοκαίρι, αλλά να περιμένει το επόμενο ώστε να φύγει ως ελεύθερος για τη Σίτι.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα θέλει τον Αργεντινό, οι ιδιοκτήτες από το Αμπού Ντάμπι επίσης, ενώ οι ιθύνοντες του συλλόγου, ο εκτελεστικός διευθυντής Φεράν Σοριάνο και ο διευθυντής ποδοσφαίρου Τσίκι Μπεγκιριστάιν, προέρχονται αμφότεροι από την Μπαρτσελόνα και γνωρίζουν καλά την αξία του Μέσι.

Παρ’ όλα αυτά, απομένουν μόλις δέκα ημέρες για το πέσιμο στην “αυλαία” των καλοκαιρινών μεταγραφών και η Μπαρτσελόνα δεν είναι διατεθειμένη να χάσει ακόμα ένα αστέρι μετά από τον Νεϊμάρ, το μεγαλύτερο όλων στην ιστορία της. Εξάλλου, ακόμα και με το συμβόλαιο του Μέσι να εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι, η Σίτι τυπικά δεν μπορεί να κάνει συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή πριν από τον Ιανουάριο, κάτι που οι Καταλανοί μπορούν να καταγγείλουν στη FIFA.

Με τη Λίβερπουλ να αρνείται την παραχώρηση του Φιλίπε Κοουτίνιο μετά από την τρίτη πρόταση των Καταλανών και την Ντόρτμουντ να μην παραχωρεί τον Ουσμάν Ντεμπελέ, η Μπαρτσελόνα δεν θα επιτρέψει με κανέναν τρόπο τη φυγή του Μέσι, έστω κι αν ο Αργεντινός αρχισκόρερ του συλλόγου φέρεται να το σκέφτεται…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα