19 Απριλίου 2024 / 3:50 μμ
19 Απριλίου 2024 / 3:50 μμ

Συνάντηση Καμμένου με τον νέο πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα

από fimotro

Την πρώτη τους επίσημη συνάντηση είχαν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος και ο νέος πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα Τζεφ Πάιατ. Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν στο γραφείο του κ. Καμμένου στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας, οι κύριοι Καμμένος και Πάιατ «συζήτησαν θέματα διμερούς αμυντικής συνεργασίας καθώς και τις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή. Επίσης αναφέρθηκαν στην επικείμενη επίσκεψη του Προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα στην Ελλάδα».

Η σημερινή δεν είναι η πρώτη συνάντηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας με τον νέο πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα. Ο κ. Καμμένος είχε τη δυνατότητα ολιγόλεπτης συνομιλίας με τον κ. Πάιατ την προηγούμενη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου, στο περιθώριο της δεξίωσης που δόθηκε στο πολεμικό πλοίο «USS Mount Whitney» στο λιμάνι του Πειραιά. Η ναυαρχίδα του αμερικανικού 6ου στόλου είχε καταπλεύσει στον Πειραιά για την εκδήλωση καλωσορίσματος στον Τζεφ Πάιατ η οποία δεν δόθηκε στην αμερικανική πρεσβευτική κατοικία αλλά πάνω στο αμερικανικό πολεμικό πλοίο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα