19 Απριλίου 2024 / 12:54 μμ
19 Απριλίου 2024 / 12:54 μμ

Συνάντηση εκπροσώπων της Ενότητας με τον Κ. Καραμανλή

από fimotro

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017 συνάντηση εκπροσώπων της «Ενότητας» στον τομέα συγκοινωνιών με τον αρμόδιο Τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών της Νέας Δημοκρατίας
κ. Κώστα Καραμανλή.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της κίνησης οι εκπρόσωποι της «Ενότητας» ανέλυσαν τις θέσεις για την εικόνα διάλυσης που επικρατεί στις οδικές συγκοινωνίες αφού η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ οδηγεί με μεθοδικότητα τις αστικές συγκοινωνίες στην πλήρη οικονομική κατάρρευση, με στόχο την εκποίηση των υποδομών τους.

Παράλληλα κατέθεσε στον Τομεάρχη της Ν.Δ. κ. Καραμανλή τις θέσεις της παράταξής μας για σειρά ζητημάτων στις οδικές συγκοινωνίες.

Από την πλευρά του ο κ. Καραμανλής εξέφρασε την ανησυχία του για την εικόνα κατάρρευσης των αστικών συγκοινωνιών χαρακτηρίζοντας την πολιτική της Κυβέρνησης, στο ζήτημα αυτό, μεθοδευμένη και επικίνδυνη.

Τέλος ανέλυσε τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας για τη συνολική πολιτική ανασυγκρότησης και ενίσχυσης των δομών των αστικών συγκοινωνιών ασκώντας παράλληλα δριμύτατη κριτική στην πρόχειρη και χωρίς σχεδιασμό ερασιτεχνική εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου που παραπέμπει σε τριτοκοσμικές εικόνες με θύματα τους απλούς πολίτες.

Οι δύο πλευρές δεσμεύθηκαν να συνεχίσουν την συνεργασία τους με συναντήσεις ομάδων εργασίας για την ισότιμη ανταλλαγή θέσεων και απόψεων προς όφελος των πολιτών και εργαζομένων στις  αστικές συγκοινωνίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα