29 Μαρτίου 2024 / 12:59 μμ
29 Μαρτίου 2024 / 12:59 μμ

Συλλυπητήρια από τον ΣΥΡΙΖΑ για τον θάνατο του Θόδωρου Νικολαΐδη

από fimotro

Τη θλίψη του για το θάνατο του Θόδωρου Νικολαΐδη εκφράζει σε ανακοίνωση του το Τμήμα Φυσικής Αγωγής κι Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζντας ότι η ιστορική εφημερίδα «Φως των ΣΠΟΡ», με πρωτοβουλία κι επιμονή του αείμνηστου πλέον εκδότη της, ανέκαθεν κάλυπτε κάθε προσπάθεια των αθλητών και των αθλητριών μας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
«Η είδηση του χαμού του δημιουργού της αθλητικής εφημερίδας «Φως των ΣΠΟΡ», Θόδωρου Νικολαΐδη γέμισε με θλίψη ολόκληρο τον αθλητικό κόσμο της χώρας μας κι όχι μόνο την αθλητική δημοσιογραφία» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει: «Η ιστορική εφημερίδα με πρωτοβουλία κι επιμονή του αείμνηστου πλέον εκδότη της, ανέκαθεν κάλυπτε κάθε προσπάθεια των αθλητών και των αθλητριών μας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό προσφέροντας έτσι ενημέρωση και προβολή σε όλο το φάσμα της αθλητικής μας δραστηριότητας, ερασιτεχνική και επαγγελματική.Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα